Siema mam problem mam cylinder Stage6 stretrece 70 cc i nieiwem jaki do tego kupić wydech ??? POMOZCIE :-/ BO slyszalem ze rte wydech sa bardzo dore ale niejestm pewien który lepszy . NAPISZCIE CO O TYM SADZICE ??? ZZ GORY DZIEKIIIII
Ja bym stawial na Yasuni.
Ja bym brał Yasuni R, można powiedzieć, ze jest najlepszy w klasie sport. Pzdr
Bierz Yaśka R… Ogólnie S6 nie robi specjalnie dobrych tłumików Yasiek R jest jednym z najlepszych pod klase sport.
stage robi dobre wydechy ale są to stage6 R1200 i R1400 stage6 pro i pro replica to wielki nie wypał Bierz yasuni r
Jakiś mod się znajdzie co przeniesie?? To na 100% do “to czy tamto” się nadaje…
No dobra czyli Yasuni R a co sadzice o Laser xpro nadaje się do 70 ??
Yachu będzie dużo lepszy pod ten cylek
Wg. mnie s6 nie jest zbyt dobrym ‘wykonawcą’ tłumików, niech się specjalizują nie w tłukimach, a innych częściach. YASUNI!
wiec tak… Zeby niebyło juz spamu to napisze tak : Stage 6 replica moze byc (ciekzi w regulacji ale jak juz wyregulujesz to zostawisz Yaska z tyłu … (sam nigdy tego niewyregulujesz) Yasiek łątwy w regulacji dosc dobry wydech lecz niedajacy zbyt duzo (pzrereklamowany) Laser jest najlepszy z tych wszystkich wydechów … daje najwięcej ale w regulacji jest sredniu … (musisz mieć jakieś pojecie) Do tego wykonanie jest srednie :/… Wszystkie technigasy sobie zostaw w spokoju Ja bym Ci polecił Metrakita jakiegos … Zajebiste wydechy … :evil: Zamykam