system
30 Styczeń 2010 19:37
121
Danielson napisał:
PFK to byla muzyka. Magik [*]
kaliber44... miod :d
i zgadzam się z tobą. kurwa kiedys to robili porządnie a teraz... kurwa wszystko dla kasy :-(
[ Dodano: 30-01-2010, 20:42 ]
danielson napisał:
fajnie masz.. Moja nawet nie wiem jak moj skuter wygląda i czy jestem w domu :roll:
smutne :-/
system
30 Styczeń 2010 19:50
122
jeszcze stary dobry peja czasem cos dobrego nagra, pih ma dobre eldo i to wszystko… A i cos widz ze z lekka plastiki skatowane?? zaczepy się pogubyli ze trytytki w ruch poszly ? :>
system
30 Styczeń 2010 19:54
123
Danielson napisał:
A i cos widz ze z lekka plastiki skatowane?? zaczepy się pogubyli ze trytytki w ruch poszly ? :>
no w sumie tak one wyglądają bo były małowane farbą olejną w bardzo łatwo o odprysk:d
Danielson napisał:
stary dobry peja
sorry ja nie lubie tego goscia ... nawet nie wiem czemu... ale hmm... peja... nie :-/
system
31 Styczeń 2010 12:05
124
kiera fajna ale ogarnij te plastiki.
system
31 Styczeń 2010 13:43
125
Nie plastiki sa ok, taki fajny baranek jest na nich xD
Danielson napisał:
fajnie masz… Moja nawet nie wiem jak moj skuter wygląda i czy jestem w domu :roll:
Tak jak juz kiedys pisałem, mama cie nie kocha
[ Komentarz dodany przez: RudY: 31-01-2010, 14:52 ]
Ja to pisałem… bocie ;p
Ja tez pisalem w temacie danielsona
system
31 Styczeń 2010 13:53
126
Ja tylko nei czaje czemu w tym plastiku powycinałeś dziury i wsadziłeś jeszcze jedne przyciski od klaksonu i od migaczy i chyba od starteru… nie rozumiem
system
31 Styczeń 2010 14:34
127
Adverion napisał:
Ja tylko nei czaje czemu w tym plastiku powycinałeś dziury i wsadziłeś jeszcze jedne przyciski od klaksonu i od migaczy i chyba od starteru.. nie rozumiem
bo prze 2 miechy jezdziłem na seri kierze ze zdjętymi plastikami :d
patrz na pierwsze foty ;-)
[ Dodano: 31-01-2010, 15:35 ]
i po prostu jak je wyjmę to są dziury a nie mam szpachli :d
system
31 Styczeń 2010 19:23
128
krzysiek508 napisał:
a nie mam szpachli :d
trzeba bylo mowic bym ci podzucil do paczki mialem 2 paczki po 0.5kg do speeda i trochę zostalo mi :D
e… tam wezmę folie samoprzylepną i na chwile zakleję :lol: [ Dodano: 04-02-2010, 19:09 ] siemanko doszły felgi od sr-ki :d i pompa z oplotem i pękniętą dzwignią :lol: fajnego mam pieska ?? :lol: [ Dodano: 04-02-2010, 19:10 ] jeszcze potrzebuję zacisku i mogę zakładac
wrona napisał:
krzysiek508 napisał:
fajnego mam pieska ??
nie
własnie
hehe :573:
felgi kupiłem za 80zł a pompke i oplot za 20zł :d (chyba tanio :lol: )
tylko pytanie czy na pewno tylna jest do minarelli
a nie?? :shock: nie bedze pasowała ??
nie wiem nie umiem po zdjeciu poznac do czego to kolo, najlepiej idz sprawdzić
tarcze z tyłu to chyba tylko morini lub p/g
nie, są srki z minarelli z tarcza z tylu
jezeli nie to coś? wałek bedze za cienkiż? czy co nie będzie pasowało?? [ Dodano: 04-02-2010, 20:02 ] dobra ide do garage sprawdze czy pasuje :d [ Dodano: 04-02-2010, 20:25 ] :d wasze obawy się potwierdziły :d można cos z tym zrobić?? bo ten wałek w skucie jest mniejszy niz ma byc do tej felgi (rozumiecie?? :d ) nie wiem moze wałęk wymieniłeś albo dotoczyc w tym kole jakąc tulejkę?? nie wiem co z tym zrobić :d są zakies sposobył?
Ja bym kleił na taśme A tak na poważnie to wałek za mały i fela nie wchodzi ? Czy te ząbki na wałku sa inne ? Jeśli tak to trza by było przekładnie pierwotną kupywać do p/g
no tak wałek jest za mały czyli felga wchodzi i się obraca a przekładnia stoi :d chodzi ci o przekładnie czyli o karter czy te zębatkiż? :d