Toż to ja sito plus sprzedałem za 100PLN :mrgreen: Mam pociętego zx’a na spawach bez końcówki na sell
Pozbieraj siano i kup se jakiś sportowy wydech bo w serie nie warto inwestować. Nie wierze że nie dostaniesz od starszych kasy na święta. Albo pochodzić po wsiurowiu i pytać się czy nie trzeba wjazdu odśnieżyć
Albo pochodzić po wsiurowiu i pytać się czy nie trzeba wjazdu odśnieżyć :-)
czemu po wsiurowu , polak musi kombinować :) , tutaj jak bym tak poszedł to y powiedzieli że z jakiejś mega biednej rodziny .. ale w Polsce , za szkołe nie płacą a rodzice musieli by naprawdę dużo zarabiać żeby dzieku tak lekko dawać pieniądze .
No właśnie, ten błotnik jebie całą robotę z tyłu Ale ogólnie to jest na prawdę kozak ładny kolor, ładne fele ładnie dobrane wszystko oprócz tego błotnika z tyłu
Wiecie, kurde mi się podoba ten błotnik. Ja swojego zdania Wam nie narzucam, bo to jest moja subiektywna opinia, ale wolę taki + nadkole, niż jak było seryjnie… to było beznadziejne.
kondzio94 napisał:
Wydechu tu kuźwa brak !
Słuchaj mi już nie opyla się w niego kasy ładować…
Szympa napisał:
mnie tam się podoba ten błotnik z tyłu
Dzięki Szympa
Wrona napisał:
ja pie.rdole jakie to ładne , takie czyste , nie poniszczone . chciałbym żeby moj tkr tak wygląda
Wrona, ja na swoim teraz o stuncie nawet nie myślę, także wiesz… są plusy i minusy
Chociaż pewnie wiesz ile on przeżył w moich rękach … Także on był nieżle poniszczony ale 4 miechy i wszystko do kupy się jakoś złożyło, ale ile kasy wyje.bałem to już nie ogarniam