felgi pomaluje na biało jak się zacznie ciepło robić i będzie mniej padał deszcz. Bo jakbym teraz wyjechał z białymi to ciągle bym musiał je czyścic. ;)
Courte napisał:
to jaki setup teraz jestą
wario mallosi multivar, a reszta to seria :roll:
Borek02 napisał:
Wygląd agresywny a przyśpieszenie kupa :PP
NO ale nie opłaca się skutera tuningować :D
tak się zastanawiałęm czy nie włożyć chińskiej 70 bo itak niedługo mi ta 50 się zatrze. na pewno teraz w te śniegi ją dojade:D
Ja mam power forca i podobno tajwanski jest i chodzi juz z 5 tys km i nie mogę chh*ja zatrzeć xD a jezdze na orlenie i jakimś za 11 zł 0,7 l xD I latał na Yausni r ponad pake
Ja mam power forca i podobno tajwanski jest i chodzi juz z 5 tys km i nie mogę chh*ja zatrzeć xD a jezdze na orlenie i jakimś za 11 zł 0,7 l xD I latał na Yausni r ponad pake :D
to na moim seryjnym wydechu będzie długo jeździł :-)
a jaki masz gaźior ? bo ja zamierzam na seryjnym śmigać :oops:
[ Dodano: 29-11-2010, 21:20 ]
ReKoRd napisał:
Nie maluj felg na biało dobrze teraz jest ewentualnie na kolor taki jak czacha jest psiknij :)
na razie nic nie bede robił z optyki, ewentualnie we wiosnę, teraz muszę ogarnąc mechanikę :D :D
właśnie chciałem powiedzieć że z tych tańszych to proponuje powerforce ale polecam rozwiercić kanał wydechowy bo jest do połowy zaślepiony i obejrzeć go dokładnie bo często zostają grutki z odlewu , ale to nawet śrubokrętem czesem idzie wyłamać
Chociaż powiem Ci szczerze ze to zależy jak się trafi kumpel kupił i zaraz mu się zatarł. Wiec lepiej dolozyc ta 100 do s6 streetrace np. teraz bym go kupił np bo jest w dobrej cenie. A mam gaźnik 17,5 dellorto z kitu metrakita