mi dobrze się polerowało szybką mleczkiem sonax
Nie no ryski nie są aż tak bardzo duże, bardziej chodzi mi o zmatowienie :
http://sebazz.com/erka/dsc09077.jpg
Myślałem żeby pastę automax i filcem ją potraktować? Myślicie że będzie dobry efekt
Możesz spróbować, nie wiem jak na takiej szybce ale lakier na metalu to automax dobrze polerował i ścierał ryski.
Jakie ryski tam nic nie ma
Nie masz na odwrót założonej opony przód ?
mówię ci mleczkiem sonax to powinno ładnie zejść… ja miałem takie małe ryski to po tym mleczku się ładna zrobiła
Ale mi głównie chodzi o to żeby nie była taka matowa AutoMax podobno na to działa może dziś kupie gdzieś na stacji
A więc tak. CHcesz, by twoja szybka była przejrzysta i ślicznać Chcesz, by ryski zniknęły?
TO BIERZ AUTOMAX, SZMATKE i JAZDA DO ROBOTY!
Ja polerowałem szybkę w kasku(były rysy głębokie i zmatowiona była asfaltem) i wyszło super! Ryski zniknęły, a szybka zyskała lepsza przejrzystość(niż przed zabiegiem).
Polecam AUTOMAX do usuwania matu i rys z szybek
Dywersant napisał:
Polecam AUTOMAX do usuwania matu i rys z szybek
I lakierowanego metalu. 8-)
Ok, może dzisiaj uda mi się kupić i przetestuję
Jeździłem taką jamaszką kolegi. Porównywaliśmy trochę do RS 125 drugiego kumpla. RS musi zapiąć trzeci bieg żeby wziąć jamaszkę. W 4t moment jest lepiej oddawany z samego dołu jednak ;p
hahahahahahahhahahaha pierdolnołęm :573:
To kolega na rs to jakaś cipka że r125 go brała do 3 biegu o kurwa…
Ja jeździłęm na 125 4t i mam na co dzień 125 2t i nie ma chuja bo między jednym a drugim jest przepaść wielkości rowu Mariańskiego w pełnym zakresię obrotów, no może 125 4t lepiej ciągnie do jakiś 3.5tyś obr. Albo ta RS to wrak jest i ledwo jedzie albo kolega nie umieć jeździć.
To są tylko moje odczucia. Mówię jak było. 2t w zakresię niskich obrotów są zamulone, ale za to zaczynają działać na wyższych obrotach.
tak to prawda… 2T są słabe na niskich obrotach, dopiero na wysokich są mocne i rzeczywiście 4T na niskich obro. jest bardziej “elastyczne” ale to kurcze pieczone trzeba umieć ruszać 2T, tak żeby były zaraz wysokie obroty a nie
Kumpel ma Rieju rs2 Matrix to to się buja powyżej 130 tak do 135 to myślę że taką r125 by go nie wydymał
Hahaha Mafiozowi się coś na 2T powiedziało i zaraz płacze XD Co za koleś
No może kumpel kręci do szalonych 5k obr. to go bierze 125 2T się kręci do 8-12k
RudY napisał:
Hahaha Mafiozowi się coś na 2T powiedziało i zaraz płacze XD Co za koleś :P
nie płacze, po prostu to jest niemożliwe to co koleś napisał, że apka do 3 biegu nie mogła wziąć r 125, 1252t jest zmulone na niskich obrotach, ale dość szybko z nich wychodzi, po ruszeniu 1 bieg i zaraz jest powyżej 6tyś i wtedy 125 4t może se spaliny wąchać i przepalony olej z 2t.
No dokładnie ;d Mafioz ma rację;D
Mafioz z jakiego regionu Krk jesteś? Można by pośmigać kiedyś
Ja z Ruczaju, południe Krakowa niedaleko zakopianki - Łagiewniki ;p te rejony ;p
No ja Swoszowice za Borkiem Fałęckim, masz jeszcze kilku znajomych na moto?
Idźmy Panie na PW bo nasz zjedzą zaraz za spam xD/ Mafioz
[ Komentarz dodany przez: RudY: 18-08-2010, 15:30 ]
OM NOM NOM NOM ! / RudY
[ Dodano: 24-08-2010, 23:47 ]
Takie nowe foto z jazdy ostatniej