ja w styczniu zaczynam kursy xD
ja mogę dopiero od 23 marca zacząć robić ;p
Danielson napisał:
ja w styczniu zaczynam kursy xD
W zimę ? ;o
a w czym to przeszkadza jeśli nie jest slisko i nie ma sniegu sa jazdy a jeśli jest snieg i slisko poprostu tylko teoria np. przez caly miesiąc nie będzie można jezdzic to bd mial sama teorie a praktyki pozniej albo np przez 1.5 miesiąca teoria a pozniej 1.5 same praktykiNiger napisał:
W zimę ? ;o
Egzaminy są jakoś dopiero od marca chyba jak coś xD Na zimę ni ma.
ale ja na kursy !!!
Egzamin w kweitniu jak 16 skoncze
E to git
Nie chodzi o samo to ze jest slisko. Poprostu pizdzi za przeproszeniem i zaden instruktor nauki jazdy nie ma zamiaru marznac . Tak mi się wydaje. oczywiscie tez dla bezpieczenstwa.
PS: My to mamy ogolnie przerabane w wiekszosci. Pieprzone 15 lat. A jak wprowadza to glupie prawo od 18 to ja się zatluke, nie bede jezdzil piardopedem do 18 ; <<<
a1 zostaje od 16 lat a2 czyli do poj 500ccm będzie od 18
Przecież instruktor jeździ autem ^^LooSiu napisał:
zaden instruktor nauki jazdy nie ma zamiaru marznac .
Jasiu226 napisał:
Przecież instruktor jeździ autem ^^
Zależy bo mój np jechał za mną motorem
siwy_fact napisał:
Przecież instruktor jeździ autem ^^
Zależy bo mój np jechał za mną motorem
U mnie jezdzi gsxr750 ;) ale jak jest zimno lub desz to autem
Za mną zawsze Clio
Sa takie szkoly ze lolek który się uczy jedzie 125tka a instruktor za nim 250tka naprzyklad. W Olsztynie nie raz się z tym spotkalem.
u mnie w krk sąsiad jest instruktorem i pare razy widziałem jak jeździł, on akurat na swoim motorze a koleś co zdawał z przodu na jakimś gracie ;p
huj tam u mnie ninja jezdzi i się nie pieprzy xD
Dziwne, przecież pojazd, którym jedzie instruktor musi obowiązkowo mieć migający żółty sygnał świetlny :shock: No u mnie busikiem się śmiga
jaki migajacy zolty sygnal swietlny ?
U nas naprzyklad jedzie ten co się uczy z kamizelka odblaskowa zielona i z tylu ma duze " L" tak samo jak i z przodu i za nim jedzie instruktor z pomaranczowa kamizelka odblaskowa i tez ma duze “L” .Zwykle to sa jakieś turystyki.