RudY napisał:
I jakiś Hyousung też 2 cylki
Nie jakiś, tylko HYOSUNG GT125 lub GT125R(cudo :mrgreen: ).
RudY napisał:
I jakiś Hyousung też 2 cylki
A to przypadkiem ten drugi cylinder to nie atrapa jestą Ja się na XT napaliłem.
Mafioz napisał:
a kurde mnie bardzo zaciekawiła honda varadero 125 honda 125 4T
http://honda.katalog-motocykli.pl/motocykl/honda-varadero-125/
DWA CYLINDRY !!!
to dopiero musi być moc jak na 4T...
do tego turystyk, fajna pozycja na pewno wygodna, sprawia wrażenie motocykla grupo powyżej 125 ale cena prawie taka jak nowa rs 125 ;p
excent napisał:
Z tego widoku to jak fazer ;d
No zajebisty pomruk. Ciężko jest w ogóle zrobić takie 2 wydechy ?
ale yzf nie wygląda jak rower
tak jak np rs cbra itp
dla tego wole yzf
OMG to teraz dowaliłeś że RS wygląda jak rower :mrgreen:
Pro po głosu to aż mi się krew gotuje gdy słyszę taki głos : http://www.youtube.com/watch?v=A1URlzQ2gMc
lub ten :
http://www.youtube.com/watch?v=UYTzjBQKX50
czy ten :
http://www.youtube.com/watch?v=JxijvhTYyOk
Po prostu kocham ten głos
Kowal napisał:
A to przypadkiem ten drugi cylinder to nie atrapa jestą
Adverion napisał:
OMG to teraz dowaliłeś że RS wygląda jak rower
opona bodajże przednia 120/70-17 a tylna 150/60-17 tylna wcale wąska nie jest :lol: dla twojej wiadomości RS ma szerszą i przednią i tylną oponę od R 125 :mrgreen: I to R125 ma szerokość opon jak w rowerze … a dokładniej mówiąc takie jak ja w skuterze baa ja nawet mam przednią szerszą niż R125 a tylna taka sama na szerokość
Dobra wszystko fajnie ladnie… W tym filmiku co podałeś Adverion to trochę brecht bierze bo dźwięk taki jak by mój starszy drewno piłował <lol2>. Ale bez urazy, jednych kreci 2T innych 4T a innych latanie samolotem… Można się o to spierać do usranej śmiećrci i nic nam to nie da ; ]
I mi się właśnie taki dźwięk podoba … i według mnie 4T w małych pojemnościach ma żenujący dźwięk czemu tak uważam ? bo gdy słyszę ja czy inni moi znajomi z daleka małą pojemność 4T to od razu narzuca się na myśl MADE IN CHINA !!!
ale 125 4T nie brzmi jak skuter, nie wiem czy słyszałeś, ja np. słyszałem cbr 125 2 kolegów ma, bardziej znajomych bo nie utrzymuje z nimi kontaktu wielkiego i nieraz jak na światłach stoją, jadą to słychać taki fajny pomruk już.
a jak stoi taka 125 4T i mruczy i 125 2T to każdy powie że ten 4T to szybszy, mocniejszy i większa pojemność ;p
bo właśnie tak według mnie 2t bardziej kojarzy się ze skuterami, słabizną itp. przynajmniej zwykłym ludzią co sobie stoją na przystanku czy coś bo nie każdy jest znawcą ;p
więc tacy zwykli ludzie na 4T (50ccm) mówią made in china a na 2T jedzie znów jakiś pierdopęd…
zdania są podzielone ja np. jestem za 2T bo kocham po prostu ten prykot … w pierdzeniu rs 125 jeszcze z arrowem jestem zakochany … zresztą jak wszyscy moi koledzy i znajomi … a czy 2T i 4T jak by stały koło siebie to czy ja wiem czy tak by mówili ze ta 4T szybsza i w ogóle ? ja jak bym się nie znał to był raczej powiedział że 2T bo aż słychać te duże obroty … a w 4T 125 nie słychać tego i się nie wkręca na takie obroty a 2T to aż od tych obrotów normalnie jak by chciał silnik wylecieć z ramy takie jest moje zdanie … i z życia wiem ze moi koledyz/znajomi którzy za bardzo się nie znają na moto a jeżdżą skutami i nawet nie wiedzą jak tak wszystko wygląda pod pokrywą … mówią jak i ja :roll:
no podzielone ;p
2t wyje i kręci się nieźle ale dźwięk bardziej mówi że mała pojemność a 4T mniej się wkręca ale bardziej mruczy, dźwięk na pewno ma bliższy do jakiegoś ściga 600 niż aprilia rs 125;p
także to już jak kto uważa ;p
nie które skutery też się wkręcają na ogromne obroty xDD
a mi chodziło że jak stoją oba motory na biegu jałowym i tym 1 czy 2tyś obr to 2T bardziej tak pierdzi jak skuter a w 4T słychać taki pomruk xD
tak czy inaczej każdy ma inne zdanie i mi osobiście dźwięk 2T się nie podoba w żadnej pojemności bo za bardzo mi przypomina pilarkę do drewna ;p
Adverion napisał:
ja jak bym się nie znał to był raczej powiedział że 2T bo aż słychać te duże obroty ... a w 4T 125 nie słychać tego i się nie wkręca na takie obroty a 2T to aż od tych obrotów normalnie jak by chciał silnik wylecieć z ramy
heh jeśli ma kaske na yzf to i ma na rs taka mała poprawka
Dywersant wiesz może co to jest zawór wydechowy stały i regulowany ?? :evil: bo to właśnie on jest od tego aby 2T ciągnął od dołu normalnie i równo i nie miał żadnych dołów więc nie wypisuj mi tu głupot …
Oj wyluzujcie xd Każdy moze czegos nie wiedziec…
Mam pytanie.
Czy nowa YZF R 125 jest blokowana, jeśli tak to gdzie i jak ?
Cy jest jakiś do niej tuning ?
Pzdr.