Witam. Zacznę od ze jechałem okolo 60km/h i nagle cos szarpnelo zaraz po tym jeszcze raz wiec sie zatrzymalem. odzczekalem z 5min i pojechalem dalaj na wolnych obrotach i zauwazylem ze gdy puszczalem gaz to tak jak by jakies kolo w silniku zaczelo sie krecic puzniej zauwazylem ze olej wycieka ze skrzyni biegow wiec niewiem co moglo sie zepsuc pomozcie :)
Masz prawdopodobnie połamany jakiś trybik. Najlepiej nie jedzij teraz, dopóki tego nie naprawisz, czyli czeka Cię prawdopodobnie rozpoławianie silnika
yhym ok dzieki :)
To widzie że kolejny ma problem z markowymi skuterami/motorowerami już jest was 9386 i wy mówicie że Chinskie to gówn...
martin1996a napisał:
To widzie że kolejny ma problem z markowymi skuterami/motorowerami już jest was 9386 i wy mówicie że Chinskie to gówn...
Nic nie jest idealne. Może kolega kupił coś zajechanego. Porównaj nowego markowca i chinola....
Sylwek znow obrazasz chinskie skutery chinskie skutery są dobre bo już mam 2 skuter chinski i działa idealnie jeździ jeździ i oto w skuterach chodzi. To nie są maszyny o poj. 1000 ccm3 że pojadą 300km/h z przyśpieszeniem 3 sek do 100km/h tylko skutery co mają mało palić, być ekonomiczne i jakoś jakoś jechać
martin1996a napisał:
Sylwek znow obrazasz chinskie skutery chinskie skutery są dobre bo już mam 2 skuter chinski i działa idealnie jeździ jeździ i oto w skuterach chodzi. To nie są maszyny o poj. 1000 ccm3 że pojadą 300km/h z przyśpieszeniem 3 sek do 100km/h tylko skutery co mają mało palić, być ekonomiczne i jakoś jakoś jechać
Ciesz się, że Tobie się akurat nie psuje, ale opinie na temat chińskiej motoryzacji nie biorą się znikąd.
dobra dobra zobaczymy czy te wasze wschodnie cuda wytrzymają tyle idiotów co np rg 80 i czy za 20-25 lat dalej będą na kołach wytrzymywać następnego młodego wariata
martin1996a napisał:
Jeżeli fascynuje Cię jazda 45 km/h to tak chinol bd jeździł jako tako... Wcale nie obraziłem chinoli bo sam wcześniej miałem. Nic się nie działo tylko takie rzeczy jak spalone żarówki, urwana linka prędkościomierza itp. Mi i tak się udał kolegi stał prawie całe wakacje w serwisie...