Ja pierdole … -,- wyjebany sprzęt
p.s. sorry ale nie umiem tego inaczej wyrazić :pp
a zdradzisz na jaki kolorek chcesz małować :?: :roll:
malowanie to jeden z najodleglejszych planow wiec nei mysle o nim wcale
odpowiem jak zwykle
na jakis fajny ![]()
dobra to teraz mów jak się jeździ … nie za mało mocy ?
Ty się na to przesiadłeś z 50ccm ? :lol: Jakie uczucie hehe ![]()
no normalnie się jezdzi
mocy raczej szybko nie braknie ![]()
przesiadlem się z 50 ccm ale ja sporo jezdizlem moto kolegow itp wiec to nie bylo tak ze ciagle jezdizlem xr6 a tu nagle kupiłem sobie 850
tylko trochę pojecia mialem co takie cos potrafi. wystarczy trochę oleju w glowie i można jezdzic wszystkim
na razie o jezdzie za wiele powiedziec nie mogę bo nawet 150 km jeszcze nia nie zrobilem.
jezdzi się przyjemnie ![]()
nie czytam opisu bo mi się nie chce
ale takie samo cos stoi pod moją budą tylko w innych kolorach i to całkiem fajne jest ![]()
Dywersant napisał:
Courte napisał:
Gratuluję sprzęta! Ja jak zrobię prawko to będę polować na pegaso 650 :-)
Nie mogłeś wcześniej powiedzieć?! Mój nauczyciel od angola chce sprzedać i powiedział, że jak mu kupca znajdę, to mi 4. postawi :P A fajną ma tą Pegaso, bo ze wszystkimi bajerami w super stanie :D
To taka mała dygresja była :P
sorry za OT, ja to będę szukał moto do 4tys. max więc raczej odpada :P
Courte napisał:
sorry za OT, ja to będę szukał moto do 4tys. max więc raczej odpada :-P
Ale jakbyś znalazł jeszcze z 3700, to warto dać, bo moto naprawdę w zajebistym stanie ;)
Sorry za OT :P
fajne moto, idzie na kolo?
tak, z gazu na przednie jak to powiedział ktoś [chyba exent] ![]()
wiktor24 napisał:
tak, z gazu na przednie jak to powiedział ktoś [chyba exent] :D
Jasne ze ja :D na ircu ;P
Yeye, tdm na 2 koła z gazu idzie yeye
excent napisał:
Yeye, tdm na 2 koła z gazu idzie yeye
mój keeway obecnie bez gazu, cylindra, wydechu, gaźnika, wariatora, paska, sprzęgła i bęzyny idzie na 2 koła.
kto ze mna pojedzie urwac leb debilowi norvidowi ? zalozyl konto tylko po to zeby się zapytac czy idzie na kolo :573:
Kruczusiu , ja w wakacje z wielką chęcią to zrobię , wpadnij po mnie alfą do GD i pomogę ci go szukać i ja mu wyrwę nogi z dupy ![]()
To do mnie na śląsk też możecie podskoczyć ![]()
i po drodze do małopolski po mnie jeszcze wbijcie jak do Rudego będziecie jechać ![]()
wal się ty masz NSR
a ja tym moim jebakowozem to tłukłbym się z 4-5 godzin zakładając że bym go nie zatarł
wrona napisał:
a ja tym moim jebakowozem to tłukłbym się z 4-5 godzin zakładając że bym go nie zatarł
skąd ja to znam xD
jak keewayem jeździłem to poza miasto w trasę 30km jechać nie chciałem xD
skuter to jednak dobry na miasto czy do sklepu bo w trasy to tam się ten silnik zajedzie chyba że byśmy wolno jechali ale to znowu jechać 45kmh to takie jebanie się ;p
wrona napisał:
Kruczusiu , ja w wakacje z wielką chęcią to zrobię , wpadnij po mnie alfą do GD i pomogę ci go szukać i ja mu wyrwę nogi z dupy :)
RudY napisał:
To do mnie na śląsk też możecie podskoczyć :)
Mafioz napisał:
i po drodze do małopolski po mnie jeszcze wbijcie jak do Rudego będziecie jechać :D
haha ... i jeszcze jedno miejsce w aucie dla mnie zostało :pp 8-)
a skąd wiecie z to był norvid ? :->
krzysiek508 napisał:
a skąd wiecie z to był norvid ?
bo to w jego stylu :D :P