Ja pierdole … -,- wyjebany sprzęt
p.s. sorry ale nie umiem tego inaczej wyrazić :pp
a zdradzisz na jaki kolorek chcesz małować :?: :roll:
malowanie to jeden z najodleglejszych planow wiec nei mysle o nim wcale
odpowiem jak zwykle na jakis fajny
dobra to teraz mów jak się jeździ … nie za mało mocy ?
Ty się na to przesiadłeś z 50ccm ? :lol: Jakie uczucie hehe
no normalnie się jezdzi mocy raczej szybko nie braknie
przesiadlem się z 50 ccm ale ja sporo jezdizlem moto kolegow itp wiec to nie bylo tak ze ciagle jezdizlem xr6 a tu nagle kupiłem sobie 850 tylko trochę pojecia mialem co takie cos potrafi. wystarczy trochę oleju w glowie i można jezdzic wszystkim na razie o jezdzie za wiele powiedziec nie mogę bo nawet 150 km jeszcze nia nie zrobilem.
jezdzi się przyjemnie
nie czytam opisu bo mi się nie chce ale takie samo cos stoi pod moją budą tylko w innych kolorach i to całkiem fajne jest
Dywersant napisał:
Courte napisał:
Gratuluję sprzęta! Ja jak zrobię prawko to będę polować na pegaso 650 :-)
Nie mogłeś wcześniej powiedzieć?! Mój nauczyciel od angola chce sprzedać i powiedział, że jak mu kupca znajdę, to mi 4. postawi :P A fajną ma tą Pegaso, bo ze wszystkimi bajerami w super stanie :D
To taka mała dygresja była :P
sorry za OT, ja to będę szukał moto do 4tys. max więc raczej odpada :P
Courte napisał:
sorry za OT, ja to będę szukał moto do 4tys. max więc raczej odpada :-P
Ale jakbyś znalazł jeszcze z 3700, to warto dać, bo moto naprawdę w zajebistym stanie ;)
Sorry za OT :P
fajne moto, idzie na kolo?
tak, z gazu na przednie jak to powiedział ktoś [chyba exent]
wiktor24 napisał:
tak, z gazu na przednie jak to powiedział ktoś [chyba exent] :D
Jasne ze ja :D na ircu ;P
Yeye, tdm na 2 koła z gazu idzie yeye
excent napisał:
Yeye, tdm na 2 koła z gazu idzie yeye
mój keeway obecnie bez gazu, cylindra, wydechu, gaźnika, wariatora, paska, sprzęgła i bęzyny idzie na 2 koła.
kto ze mna pojedzie urwac leb debilowi norvidowi ? zalozyl konto tylko po to zeby się zapytac czy idzie na kolo :573:
Kruczusiu , ja w wakacje z wielką chęcią to zrobię , wpadnij po mnie alfą do GD i pomogę ci go szukać i ja mu wyrwę nogi z dupy
To do mnie na śląsk też możecie podskoczyć
i po drodze do małopolski po mnie jeszcze wbijcie jak do Rudego będziecie jechać
wal się ty masz NSR a ja tym moim jebakowozem to tłukłbym się z 4-5 godzin zakładając że bym go nie zatarł
wrona napisał:
a ja tym moim jebakowozem to tłukłbym się z 4-5 godzin zakładając że bym go nie zatarł
skąd ja to znam xD
jak keewayem jeździłem to poza miasto w trasę 30km jechać nie chciałem xD
skuter to jednak dobry na miasto czy do sklepu bo w trasy to tam się ten silnik zajedzie chyba że byśmy wolno jechali ale to znowu jechać 45kmh to takie jebanie się ;p
wrona napisał:
Kruczusiu , ja w wakacje z wielką chęcią to zrobię , wpadnij po mnie alfą do GD i pomogę ci go szukać i ja mu wyrwę nogi z dupy :)
RudY napisał:
To do mnie na śląsk też możecie podskoczyć :)
Mafioz napisał:
i po drodze do małopolski po mnie jeszcze wbijcie jak do Rudego będziecie jechać :D
haha ... i jeszcze jedno miejsce w aucie dla mnie zostało :pp 8-)
a skąd wiecie z to był norvid ? :->
krzysiek508 napisał:
a skąd wiecie z to był norvid ?
bo to w jego stylu :D :P