Co o niej sądzicie?
Ja ją mam zamiar kupić jak skończę 16 i zdam A1, czyli 2010 rok (=/)
Mnie zastanawia jedna rzeczy, czemu jedzie max tylko 135<…<140km/h …:::…
Wygląd - zarąbisty! Piękna wg. mnie i w ogóle ;]
excent napisał:
Mnie zastanawia jedna rzeczy, czemu jedzie max tylko 135<...<140km/h ...:::...
Bo to jest silnik 4T i więcej nie pojedzie w pojemności 125 ale za to mało pali i ma ładniejszy dźwięk.
Jak chcesz jeździć szybciej to kup Honde NSR 125 / Aprilia RS 125 nimi to do 170 się bujniesz, ale będziesz często stację odwiedzał.
Ps. Nie wiesz czy dożyjesz do 2010 roku a już chcesz kupić yamahe xD
A na serio to do tego czasu może się oferta poszerzyć, mogą wejść nowe modele itd.
ja bym się nie śpieszył z podejmowaniem decyzji ;p
Na dzień dzisiejszy, to mi się bardzo podoba, ja nie chce jej kupić już teraz, ale jak będę miał A1
A z resztą to 135 km/h starczy, zycie jest ważniejsze…
A1 - dla mnie bezsensu duże koszta lepiej 2 lata się już wstrzymać do A
Lepiej 125 / 50 mimo, że nie legalne raczej korzystniejsze
Postrach napisał:
A1 - dla mnie bezsensu duże koszta lepiej 2 lata się już wstrzymać do A
hah, tylko że teraz mają wprowadzać te przepisy i będzie A1 od 16 lat potem A2 od 20 lat i A od 24 chyba że wcześniej miałeś prawko A2 to A możesz zdać w wieku 22 lat.
Już nie będzie można robić prawka A w wieku 18 lat i śmigać na suzuki hayabusa :mrgreen:
Podobno w 2009 już mają to wprowadzać, tylko nie wiem dokładniej kiedy.
A1 od 16 lat potem A2 od 20 lat i A od 24 chyba że wcześniej miałeś prawko A2 to A możesz zdać w wieku 22 lat.
A2 jest od 18 lat, a po dwóch latach posiadania A2 możesz zdawać na A
Postrach napisał:
Lepiej 125 / 50 :/ mimo, że nie legalne raczej korzystniejsze
Powtórzę to już któryś raz z kolei i nie tylko na tym forum.
Przez userów 125/50, 80/50 i inne dzikie węże cierpi opinia motocyklistów w PL!!
dobra dajcie sobie lozz ale wiecie czemu ludzie kombinója potem noo jak wiesz mam mieć 20lat i juz nie małe doswaitczenie po przypuscimy od 8lat jezdze na motorach i mam latać jakąś 400 co ma 40 km to sory dlatego ludzie kombinują 250/125 itd chociaz w sumie te dzisiejsze 125 są w zupełności wystarczające wiesz jak to jest;) latasz np mito i się spuszczasz jak to się zbiera itp przejdziesz się 600 i tym się zachwycasz wszystko jest szybkie do czasu dobra sam nie rozumiem co napisałem przyznaję
Kombinują ;/ To niech robią normalne A1 bez względu na to czy się opłaca czy nie i niech nie psują, już i tak złej opinii, motocyklistom ;/
Shakin napisał:
Kombinują ;/ To niech robią normalne A1 bez względu na to czy się opłaca czy nie i niech nie psują, już i tak złej opinii, motocyklistom ;/
tutaj masz racje :) dokładnie tylko pomysł sobie jaki młyn będzie jak wejdzie to a1 a2 itp polak potrafi kiedyś na allegro widziałem bandita 400 zarejestrowanego na 125 ;) to już maksymalne przegięcie :)
A ja CBR600 z możliwością na 50 ;/
Młyn był jest i będzie
W każdym razie ja już mam A1 i w jakiś sposób jestem bezpieczny (zmiana kart moto)
@up
To masz fajnie =]
Zdawać wszystko po kolei - nabierze się większego doświadczenia, a nie masz A1 i motor 30 KM, a potem masz A i od razy, np R1/CBR 600/Hayabussę co ma 150+ KM…
Stopniowo z mocą, tak lepiej.
Shakin a co mnie obchodzi opinia ludzi którzy tak myślą.
Ja cierpię bo nie szanują motocyklistów i chuj to większość obchodzi dalej nie ustąpią !
Zanim to A2 itp wprowadzą trochę minie bo to Polska
Postrach napisał:
Ja cierpię bo nie szanują motocyklistów i chuj to większość obchodzi dalej nie ustąpią !
Opinia o motocyklistach a sprawę szacunku do nich dzieli nie tak duża różnica. Jedno jest następstwem drugiego
Opinie motocyklistów psują ludzie jeżdzący samochodami. Motocykliści mają dużo hmm ‘przywilejów’, a kierowcy samochodów nawet nie wiedzą o tym, a potem gadają, że się wpychamy itp… itd…
Podobno po stolicy śmiga gsx-r 750 zarej na 50. I po chamsku zdrapana 7 jest :DShakin napisał:
A ja CBR600 z możliwością na 50 ;/
Młyn był jest i będzie
W każdym razie ja już mam A1 i w jakiś sposób jestem bezpieczny (zmiana kart moto)
Haha, ciekawe jak tego policja nie zauważyła, ale spoko, taka jest policja w Polsce
- wychowani na komarkach…
- wychowani na komarkach...
sory, ale masz coś do komarków?? :roll:
Koniec OT :P
excent, Jak będziesz miał już A1 to 10 razy zmienisz zdanie co do moto jakim chcesz jeździć, więc nie zatsanawiaj się nad tym tak wcześnie :P
Nie w tym sensię myślisz
Nie mam nic do nich, tyle lat a jeżdzą.
Top:
Skrzynie ma dobrą Yamaszkaż W końcu to jest prawie to samo, co tzr 50, lepszy silnik itp