Yamaha, Peugeot, Aprilia

Mam możliwość kupna Yamahy Aerox, Peugeota Speedfight 2 lub Aprilii SR50 (nowy model). Co z tego wszystkiego ma największą moc oraz który według was jest wart swojej ceny ?

niewiemy, który jest wart swojej ceny, ponieważ jej nie podajecie :stuck_out_tongue: ja bym wziaż SR-ke :slight_smile: Najbardziej mi się podoba i moim zdaniem jest najpraktyczniejsza z tych co podajecie :stuck_out_tongue:

Cena teoretycznie nie w chodzi w grę :wink: Oczywiście bez przesady :smiley:

w takim razie bierz SR-k? potem aeroxa, a na końcu speeda :stuck_out_tongue: ale aerox?w według mnie za dużą jeździ :roll: speed jest niedopracowany, więc bierz ape :slight_smile:

Błdą pamiętać, co według corey’a najlepsze :wink: Dzięki !

speedfight odpada. Ja bym brać aeroxa albo Sr. Z tym, że jak Ci padnie akumulator albo cokolwiek z elektroniki/ elektryki to go nie odpalisz bo wtrysk nie ma kopniaka :stuck_out_tongue: chyba że wersje gaźnikow? bierzesz.

Nie chyba tylko nie ma innej opcji. Bierz gaźnik bo będziesz żałował

SR albo Rox osobiście to mi się bardzej rox podoba… a jak będziesz brać SR to pamietaj zeby wziąćc na gaźniku i z silnikiem minarelli albo P/G bo ona jest produkowana z 3 rodzajami silnikow

Ja bym brać Roxa :stuck_out_tongue:

Wezmę SRkę z gaźnikiem bo roxów pełno na ulicach a srka nie jest aż tak popularna. Jeszcze się zastanawialem nad nowym runnerem… :smiley: