Yamaha Neos...mułowata

czeka nas wizyta u mechanika :( dziwnie pracuje nie łapie obrotów ... du..a:( dzięki wszystkim za pomoc.do miłego :)

Ustaw sama.
Na you tube laska sama ustawia i (to kobieca ręka ma wpływ)

Moim zdaniem jeżeli Monika nie wie jak to zrobić to najlepiej niech odda do mechanika będzie mogła być spokojna że zrobi to ktoś kto się na tym zna jak należy. Pozdrawiam

Witam ! Neos stoi u mechanika :( i zgadnijcie co mu jest?! Układ wydechowy do wymiany.Cały zawalony od oleju.Teraz jadę na zasłużony urlop tygodniowy a po powrocie odbieram yamahe i mam nadzieję że będzie oki.No bo jak mam testować te rękawice od Shima? Na rowerze? ;) Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc.Pozdrawiam i szerokości życzę.

Dobre! Ale po co wymieniać, można wypalić:D

Słyszałem że wypalają tłumiki,ale szczerze mówiąc nie wiedział bym jak się do tego zabrać.Ja przez okres zimowy będę rozcinał,czyścił i spawał.Mam nadzieję że powinno być OK.

Heh przynajmniej może przy okazji kupić sobie sportowy komin :D I będzie latał jak ta lala :)

O tak,zaraz sportowy...nie mam licencji pilota,nie chcę żeby latał ;) Wypalać go nie będziemy.Nie wiem co poprzedni właściciel z nim robił :? już wolę wymienić i mieć spokój.

No przynajmniej będzie bardziej żwawy i to sporo, kup używany sportowy :D Ja bym tak zrobił, no ale cóż, Twój wybór :mrgreen: