Yamaha Majesty 250.

Witam , prosiłbym was o opinie na temat Yamah'y majesty 250 . Mam zamiar ją kupić , i chcę usłyszeć wasze opinie . : )

Jeśli masz sprawdzony i pewny egzemplarz, bierz i się nawet nie zastanawiaj.

No własnie chce aby wypowiedział się ktoś , kto miał styczność z tym motorem

Tutaj takich nie znajdziesz, ale mówię Ci bierz. A skoro tak mówię, tzn wiem :)

Mam jeszcze czas , narazie tak ogólnie się zastanawiam na tym maxi skuterkiem . Chciałbym o nim usłyszeć kilka opinii.

Tak jak Maxel napisał - tutaj takich nie ma. To forum dla posiadaczy małych marketowych skuterków.

Proponuję zmienić forum na burgmanie
http://www.burgmania.net/index.php?lang=pl
tam na pewno znajdziesz wielu użytkowników tego modelu.

są nawet nawet

Dzięki za pomoc

Jeden z najładniejszych modeli większych skuterów. I ta wygoda. Jeśli kiedyś zmienię to mam nadzieję, że właśnie na taki.

Ja odradzam ze względu na silnik który bierze olej i tłuka sie zawory chyba ze kupujesz taki moror z przebiegiem 7 do 11 tys przebiegu po wyzej szkoda twoich pieniędzy

Witam,
pewnie już trochę za późno piszę ale wypowiem się dla przyszłych użytkowników Yamahy Majesty 250. Posiadam Majkę 250 z 2001 r. z przebiegiem 30 000 km. Przejeździłem już dwa długie sezony (codziennie przejeżdżam około 60 km) i nic (odpukać). Dla świętego spokoju wymieniłem pasek rolki, olej w silniku regularnie, olej w przekładni, klocki hamulcowe. Pali poniżej 3 litrów przy normalnej dynamicznej jeździe po mieście. Bardzo dynamiczny skuter, wygodny. Polecam każdemu niezdecydowanemu. Przymierzam się do wymiany rozrządu, chciałbym to zrobić sam ale nie mogę uzyskać nigdzie porady jak się do tego zabrać?
pozdrawiam Piter