Yamaha DT 50 R. Yes or not.

Witam. Mam zamiar kupić tą Yamahe http://moto.allegro.pl/item397011906_yamaha_dt_supermoto_50_100.html I teraz panowie pytania… 1. Opłaca się?? 2. Czy wymiana takiego sprzęgła jest kosztownać??? 3. Co jeśli nie zarejestruje motoru w 30 dni od kupna??? Jeśli coś mi się przypomni to dopisze. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi. :wink:

Ja bym sobie darowal. Nowa buda silnik od starej dt czyli cos kombinowasne bylo

1. Jak do wymiany np same tarcze to się opłaca co jest konkretnie musiał być wiedzieć 2. Zależy od rodzaju usterki … 3. Nie wiem czy to w tym przypadku ale płaci się kare.

Dobra chłopaki już dać sobie spokój z tą DT.Pisał do mnie zanim ktokolwiek odpowiedział i był na oględzinach.Sprzedawca sam nie wie co jest ze sprzęgłem i nie potrafi wyjaśnić objawów.Poza tym ta DT to składak więc odpadła na początku. Teraz pisać jedynie nt.konsekwencji w razie niezarejestrowania bo warnem nagrodze.

dzieki, Wino właśnie ten silnik był od starej dt, rama z 94 a bak z 91 :confused: Myślałem że się po gościu zjeżdżę, że takie g***o sprzedaje :expressionless: Ogolnie zal :mrgreen: Dzieki Typhoon13 i Pozdrawiam

[ Dodano: 2008-07-14, 17:40 ]
Zgłaszam do zamknięcia :573: