zobacz jak błotnik wygląda chodźby w husce czy dt’ce 50
Czepiasz się:P
Mi się tam DT 125 w SM podoba
Lampa komponuje się idelanie, więc nie wiem, czego się czepiasz. To nie ścig, żeby lampa pod zadupkiem była. Taka jest lepiej widoczna przy gumowaniu.
Nie mogłem znaleźć tego mostu
Dywersant napisał:
czego się czepiasz
to ty się czepiasz , ja tylko wyrażam swoją opinie ..
No fajna maszynka oby długo ci śmigała
Siema.
2 pytania. po odblokowaniu z wydechu wystaje taka fifka, do tej pory była zatkana. Teraz chcę to zaspawać. Czy zwykłą spawarką nie narobi się dziur w wydechu? Jak gruby od jestą
Po spawaniu należałoby pomalować.
Do ilu stopni ma farba wytrzymywać? Ile mililitrów potrzebaż
Dziś w OBI widziałem jedną puszkę, dość dużą pewnie z 500ml, 690*C, za 30zł.
Dobra ofertaż Czy lepiej coś innego?
Z Allegro?
Jakaś dobra firmaż
Proszę o opinie
Ten z OBI będzie git ja małowałem u siebie też takim z marketu ;p
Tylko musisz zrobić tak jak np. pisało na moim spray-u czyli :
~pomalować raz poczekać aż wyschnie i nagrzać tłumik czyli najlepiej włożyć go do moto i pojeździć z dzień,dwa i potem pomalować jeszcze raz wtedy jak wyschnie farba będzie miała dopiero swoją wytrzymałość
A co do ilości to mi puszka 400ml wystarczyła chyba na 3 małowania (nie pamiętam juz dokładnie).
tzn 3 warstwy czy 3 wydechy?
[ Dodano: 11-12-2011, 20:16 ]
No jak czytałem to też na nim było napisane że ma schnąć godzine, a potem wygrzać w temp 190-400*C
3 małowania czyli pomalowałem 1 warstwę nie czytając puszki i założyłem ale nie było żadnego efektu więc wyczyściłem papierem ściernym wydech i polowałem 2 raz nagrzałem go i pomalowałem 3raz . Byłem teraz w garażu ze spray-a jeszcze coś by się jeszcze umalowało bo coś tam jeszcze jest.
I tutaj tai jubileusz, 15000KM
Kowal nie zakrył tabliczki rej. !
Zhackujmy mu motór !
Gdzie to ?
A zdjęcia to z kiedy są?
Chyba z października. Jakoś się nie mogłem zebrać żeby telefon podłączyć, skopiować na komputer, uploadować i wkleić linki na forum. Kupa roboty.
Dzisiejszy przebieg to już jakieś 15400
A co do tabliczki to nie ma sensu tego zakrywać.
Jakby ktoś miał możliwość zdobyć dane właściciela i je jakoś wykorzystać, to raczej wyczaiłby drogą fure na mieście.
[ Dodano: 26-12-2011, 20:50 ]
3 pierwsze są niedaleko mojej babci, na takich żwirowniach.
A to nad wodą, to królowa polskich rzek- Wisła.
Kowal napisał:
A co do tabliczki to nie ma sensu tego zakrywać.
To był żart Kowal ...
IRONIA !
God damn it Kowal !
Kopała się Dt ostro na tym piasku/żwirze
Ale co jak co ładnie wygląda
No trochę, w zasadzie to na tym piachu to nie siędziałem nawet, bo nie dałoby rady nic zrobić, szedłem obok
Bokiem albo wcale.!
Hah a taki szpan, że jeździł po piachu
haha ale decia spoko