Yamaha Axis, bardzo słabe światła, PROSZE O POMOC !

PO to pewno postojowki. Jak swiatla za slabo swieca to zarówki zmień. A za slabo to znaczy jaką Ze nie oswietlaja, za nisko za wysoko??

też mi się wydaje że PO to postojówki ale nie byłem pewny :stuck_out_tongue: ale żeby nie było różnicy między postojowymi a zwykłymi światłami? za słabo to znaczy że widoczność na nich to max 2 metry. hmm… no wymienić żarówki i mam nadzieję że to coś pomoże :stuck_out_tongue: [code:1:8fa0f16776]http://moto.allegro.pl/item392115952_philips_h4_motovision_oryginalne_nowa_cena_.html[/code:1:8fa0f16776] takie coś by mogło być do skuterka?;>

Czyli za blisko swieca czy za słabo? Bo jest regulacja wysokosci swiateł jakbyco

to nie to że za blisko tylko za słabo :stuck_out_tongue: hmm… a gdzie ta regulacja się znajdują mniej więceją:P przed chwilą sprawdziłem światła i świeci mi tylko środkowa lampa, a dwie boczne nic ;/ więc to chyba będzie źródło moich problemów :stuck_out_tongue:

Wymień żarówki :mrgreen: . Wykręć i sprawdź jaki typ, będzie napisane chociaż na jednej na 100%. Na popalonych żarówkach nie ma co ustawiać wysokości świateł :wink:

U mnie są śrubki pod reflektorem. Jak je wkręcam to się obniża. Co do problemu to żarówka. Ta od normalnych świateł Ci się spalia, także jak włączysz je to Ci tylko żarówka od postojowych świeci (to jest dobre, w razie gdy Ci się w nocy w trasie spali masz jakąś widoczność i sam jesteś widoczny ;])

no rozkręciłem go i żarówka wygląda na dobrą, ale nawet pod prostownikiem nie świeci ;/ jutro śmigam do sklepu po nowa i montuje :stuck_out_tongue: pozdro