Chłopaki szybka sprawa. Tu znalazłem roxa. Jak myślicie, okazja czy kolejny bubel?
http://allegro.pl/show_item.php?item=502796194&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.
Ja myślę, że za taką cenę to bubel… Pewnie tłok puchnie i nie chodzi chłodzenie.
Nawet ladny ale dolicz koszty rejstracji. I ten licznik niby niepodlaczony ale moze cos z nim byc. Ja bym jechal obejrzec. przecież jak jedziesz obejrzec nie musisz go od razu brac.
no z kosztami się licze bo wiem jakie są ale chodzi o sam skuter. Miałem taki licznik, to nie problem chodzi mi o nie wiem jakieś wady których ja nie widzę. Bo 3400 do negocjacji to nie jest wysoka cena jak za roxa z 2004. a cylinder w wakacje bym zmianiał. Co wy o tym myślicie? Ja mam do tego niezły kawałek więc pewnie jakbym jechał juz samochodem z przyczepką to na 95% bym go brał dlatego wiecie…
Jesli cylinder będziesz zmienial to wez. Najwyzej tego zajedziesz i nowy wsadzisz… Nie wygląda zeby cos mu dolegalo.
Skąd wy wiecie o tym tłoku?
a mnie się wydaje ze jak za seryjnego roxa to dobra cena pewnie jest sprowadzony a gosc chce go wmiare szybko sprzedac…Niektorzy wystawiaja takie po full tunie wtedy można by myslec ze cena zamala…Ale na tego to można się skusic wiadomo ze trzeba będzie cos wymienic
Jak na moje oko cos zatani jak na ten roczik albo droga opcja klilent nie moze sprzedac bo on juz kiedyc stal i nie seellnol go tez wiec moze dlatego tak tanio bo chce juz to sprzedac ;] ale lepiej się nastawic na to gorsze albo moze będziesz mial szczescie
Ja w maire często patrze na skuterki na allegro i innych a raczej go nie widziałem. Były małowane dwa elementy bo były porysowane (tyle się dowiedzialem) no i ten licznik, ja pewnie wsadziłbym spowrotem zwyką kiere ponieważ miałem w f12 to i niby fajnie ale nie ma temperatury chlodzenia i innych potrzebnych mi rzeczy.
za tani więc coś śmiećrdzi
a jakby kosztował więcej to byscie juz tak nie lamentowaliż?Cena jest taka zeby sprzedac pogadaj z gosciem jakby cos bylo nie tak to by podniosl cenę na wmiare normalna zeby nikogo nie odstraszac a wady by ukrył
Kolesś przywiózł go z francji, i miał robić z kumplem aerograf ale bardziej interesuje się motocyklami zabytkowymi więc sprzedaje roxa. Moim zdaniem koleś nie robi tego dla interesu i powiedzmy ze kupił go za 800 euro to na nasze jest 3400 (przyjmijmy) więc za tyle go sprzedaje. Wiem że przerywnik jest zwalony bo kierunki nie migają, tak samo mialem w maladze ale mam od niej całą elektryke więc to nie problem;p no i ten licznik (albo bym musiał podłączenie zrobić albo seryjnu kupić i plastiki na kiere. A właśnie. kiera seryjna pasowałaby od mojej f12?