Witam! Po zupełnie nieudanej, nieprzemyslanej decyzji w czerwcu 2007 roku kupiłem chińczyka. Teraz zostały tylko gorzkie wspomnienia ale kasę udalo mi się wyciagnac mam 4 tysiaki i planuje je wydac na yamahe aerox lub speedfigt 2 i teraz proszę o doradzenie co do tego skutera jak wy się na to zapatrujecie, opinie itd. z góry dzieki pozdrawiamKliknij tu
Speedfighta osobiście odradzam z powodu wahacza z przodu …
Silnik też ma gorszy
Aerox - co tu dużo mówić
Jest tego pełno, szybki, ładny, niezawodny - jeśli Ci nie przeszkadza to, że jeździ tego masa to możesz brać śmiało
Co do tego z linku - odradzam kupowanie skutera już po tuningu …
siema umówiłem się z gościem yamaha aerox 2003 rok 8500 tys przebiegu jedzie jakieś 125 predkosc ma niesamowita http://jarek803.wrzuta.pl/film/5TSSlm6en5l/dsci0038
cylinder malossi mhr team, wał hebo revolution, lozyska stage6 teflon, membrana polini evolution, krociec odblokowany RMS, gaźnik bgm evolution 19mm zdysza 90, filtr powietrza metrakit, wariator polini speed control, wentylator malossi mhr, sprzeglo malossi fly, pask kevlarowy, wydech arrow limitied series II, swieca ngk racing razem z fajka
czy oplaca się za 4.5 ? powiedzcie
NIE OPŁACA SIÊ !
1. jak już mówiłem - nie warto brać skutery po tuningu
2. jakoś tanio jak na taki sprzęt
3. to jest tuning klasy racing - leci te 125km/h tylko czy ty masz o tym jakieś pojęcie ? Zmienianie tłoka co 2k-4k km potem szlif, wał itd. To jest cholernie wyżyłowane … Taki tuning nie nadaje się do codziennej jazdy
4. I tak ma za mały gaźnik jak na ten cylinder … wydech nie wiem jakiej jest klasy ale Arrowki to żadna rewelacja
Rudy ma racje. Nie kupuj skutera po tuningu!! Jakby dobrze było to by koleś nie sprzedawał, a że za pare dni trzeba wymieniać wszystkie podzespoły bo się już sypią, to go pchnie i tyle. Kup seryjny, ew z jakimś wydechem i wariem najwyżej.
Ja już się przekonałem kupiłem aprilke sr 95r. tuning na racing max 120km/h po 2-uch tygodniach się cylinder zatarł i coś z tłokiem, ale tylko musiałem zmienić cylinder zmieńiłem z Racing’a na malossi sporta dałem za niego 600zl i git.
Miałem na niej wypadek i teraz szukam czegoś innego mam no to 2 500zl…