Siema, mam problem z moim roxem. Ma on bardzo słaby start. Kiedy ruszam z miejsca na całym gazie kręci 5200-5500obr i ledwo rusza, dopiero kiedy “wysprzłgli” wkręca się na 6500obr i jedzie trochę lepiej ale też bez rewelacji. Bierze mnie simson yamaha neo’s, z miejsca rusza może troszkę lepiej od chinskiego skutera albo tak samo. V-max to jakieś 80km/h. Kompresja OK, podk??dka z wariatora ?cięgniżta. Sprzęgło jeszcze OK. Co to może był?
Który rocznik ?
Przebieg ?
Tuning ?
99r., przebieg ok. 10tys.km tylko stożek.
Regulowany gaźnik pod stożek? W ogóle jak bez zmiany dyszy to kaszana z tym sto?kiem, przy zerowym tunie. Spróbuj regulacji gaźnika.
Odasz do regulacji i będzie wszystko chodzic GOOD i jeszcze ty będziesz zadowolony ;]
Wziżżem wydech od kolegi i jest lepiej, przy starcie ma 6200obr nie 5200 i potem wkręca się do 7tys. nie 6. Mam wydech leoVince sito gdzie w nim jest blokadaż Bo ładnej zwężki nie ma przy kolanku.
blokady w nim nie ma żadnej po prostu lv jets lepiej skonstruowany i na nim są lepsze osiagi ,a sito jest to pu? sportowy wydech nie jest zly ale nia ma takich osiag?w jak na prawdziwym sporcie ,