Yamaha Aerox 70 Streetrace FULL PORTING

Moja Roxana z 2002r. Teraz jest na docierce, więc nie podam v-maxa z wiadomych powodąw :lol: -Cylinder: Stage6 Streetrace 70cc -PORTING: Cylinder,kartery -Waż: Hebo Racing -Wydech: Stage6 Pro Replica Chrom -Wariator: Malossi MHR 2005 -Sprzęgło: Polini 2G Evolution -Dzwon Sprzęgła: Polini Evolution -Gaźnik: Dell’orto 17,5mm -Filtr: Polini Air Box -Pasek: Hebo Kevlar -Zawór Membranowy: Hebo z optyki to -Pompa Wody: SSP +40 Chrom -Amortyzator gazowy: BGM Racing One -Przed?u?ka amortyzatora: Str8 boczna: IGM - chrom

Na pierwszej focie ma tak dziwnie wysoki tył…,ale i tak jest piękna :wink: :sunglasses:

Krzychu_bws napisał:

Na pierwszej focie ma tak dziwnie wysoki tył....,ale i tak jest piękna ;-) 8-)

Dużo daćten amorek i przedłużka. Wygląda ?licznie czy? nie :-P

NO rox fajny tylko ja bym zmienić w nim kolor felg na czarny… :stuck_out_tongue_winking_eye: bo te nie pasują jakoś :smiley:

Ogólnie spoko.
pozdro

mateuszpasiu napisał:

NO rox fajny tylko ja bym zmienić w nim kolor felg na czarny... ;P bo te nie pasują jakoś :D

Ogólnie spoko.
pozdro

Kasa poszła w mechanike i nie ma kasy na optyke :lol:

a jak chodzi cylinder Stage6 jak się sprawuje i jakie osiagi ? :?:

Nitro Naked napisał:

a jak chodzi cylinder Stage6 jak się sprawuje i jakie osiagi ? :?:

Jeżeli chodzi o wykonanie jest ok. Osiągi nie podane z wiadomych przyczyn(docieranie).

To jak dotrzesz to pisz o osiągach :smiley:

Ty, górnik …

Zapowiada Sie Ciekawie :smiley:

Następny górnik, po co piszesz jak i tak autor tego temau jest usunięty w forum i patrz na daty ostatnich postów. SiWy