Yamaha Aerox 100cc

Witam. Mam na oku roxane 100cc za 3k i nie wiem czy to dobry sqter? 02r 15tys przebiegu po tuningu cala przekładnia i gasbox :] proszę o szybka odpowiedz:)

3 kafle za roxa100 to stosunkowo niewiele biorąc pod uwagę tuning przekładni

Bierz!!
Opłaca się

Tylko żeby to składak nie był. Koleś na jednym forum miał składaka z 50cc i 100cc, a to trochę dziko, bo 100cc to AC, a 50cc to LC. :stuck_out_tongue:

To ten? http://www.allegro.pl/item482850885_yamaha_aerox_100cm_tuning_okazjaaaa.html

Dokladnie excent to ten:) I co o nim sadzicie?
Tuning ma taki:
Wariator Malossi Multivar 200
Sprzeglo Malossi Delta
Pasek Kevlar
Przelozenia Wtorne(primary) małossi
GasBox Malossi
Niby v-max to okolo 120km/h

Nie wiem czy to dokładnie ten, ale wg. mnie to jest też składak. Setki nie mają takich otworów w czaszy, ale to siedzenie pasażera jest od setki z tym “kołnierzem”.

Nie wiem, ale moze chlop se to zmieńil bo bardziej mu się podobalo:]

Może i tak :slight_smile: Spytaj go… :stuck_out_tongue:

Przecież ważne żeby silnik był 100cc, nie…?

On ma przód jak w 50cc, setki mają tak:

Ja gdy miałbym 100 to też bym se zmieńił czache bo ta jest beznadziejna :stuck_out_tongue: A’la Neos tylko że wlot z drugiego boku i inne lampy.

excent wiem jaki przod ma 100cc:] ale moze chlop zmieńil:P nie wiadomo , pogadam z nim to wam powiem. Ale ogolnie mowicie ze się opylaż

Opyla, ale ja bym go doglebnie przejzal, bo cena podejzanie niska, chociaz wiadomo, ze 100 godzej schodza od 50, tak bylo zawsze i jest.

yrch No tu masz racje, 100cc zawsze tansze byly… ciekawe dlaczego ? moze dlatego ze to AC? A i da cos w ogóle Chwytak Powietrza? A i w jakie obroty powinien się wkrecac rox 100cc?

Są tańsze, ponieważ ciężej to rejestrować, większe ubezpieczenie, trzeba mieć prawko…

Jasiu226 napisał:

Są tańsze, ponieważ ciężej to rejestrować, większe ubezpieczenie, trzeba mieć prawko...

Dokladnie, w dodatku dochodzi do tego taka kwestia, ze jak ktos ma te (nie najtansze powiedzmy szczerze) prawko A1 to woli kupić sobie 125 i pewnie jakas biegowke, ale nawet skuter, to przecież jest dosc szeroka gama skuterów o poj. 125, a to juz robi jakas różnice. Poza tym mało kto chce robic te A1 zeby posmigac 2 lata i przesiasc się na cos wiekszego.

Jak robić A1, to kupić coś większego, na biegi, a nie skuterek.

Lepiej w ogóle nie robic A1 na roxa 100cc bo lepiej jest zrobić przekret i zajerestrowac na 50cc:)

według mnie bierz opłaca się!!

kondzio94 napisał:

Lepiej w ogóle nie robic A1 na roxa 100cc bo lepiej jest zrobić przekret i zajerestrowac na 50cc:)

Poszedl i zarejestrował... Myslisz, ze nie ma z tym zadnych problemow? Poza tym jak będziesz na forum pisal takie rzeczy (takie czyli lamiace prawo) to się pozegnasz.