Wzór nadkola do speeda...

Mam prosbe. Moglby ktos podac mi wzor nadkola to speeda I z wymiarami ?? Bo prubuje się do tego zabrac ale mi to nie wychodzi…

hej zrób tak jak ja.
Przyłożyłem do tyłu folie przeźroczystą ;p
i markerem po lini wyszło tak jak trzeba oczywiscie pozniej wycinalem takie ciut większe z włokna szklanego i żywicą.
Następnie po wyschnięciu naklada się szpachlę.
Malujesz ładnie według gustu i gotowe
warto na foli zaznaczyc gdzie będa jakieś mocowania
bo przykladasz ja do gotowego nadkola i wiercisz gdzie trzeba
Wszystkie informacje o produktach do zakupienia w podklejonym temacie
Myślę ze pomogłem

DzieX. Tylko ze mam ten ch**owy chlapacz z tylu… I tam sa migacze i muszę to odkrecic zeby to zrobić…

No to jest oczywiste że jeżeli się robi nadkole to raczej jest to niezbędne żeby sciągnąć chlapacz. Ja zrobiłem nadkole do swojego ale je przerobie na bardziej wyrafinowane ;p

ja proponuje te migacze wcisnąć w plastik

wrona napisał:

ja proponuje te migacze wcisnąć w plastik

według mojego rozumienia trzeba by wiercić w plastikach a to niejest opłacalne
Poza tym niewyobrażam sobie speeda z tak umieszczonymi plastikami :-/

no co za problem z migaczami w sklepach internetowych jest od groma ladnym migaczy aby zastosowac ich np w nadkolu. Poszukac wystarczy.

Dokładnie mnie uprzedzileś bo byłem w sklepie i mnie jakoś "natchnęło"i mi to przyszło na mysł
ja w moim keewayu mam migacze z przodu takie trojkaty jakby tylko przod ich jest zaokraglony a tyl zaokraglony szpic
i takie coś właśnie mozesz wrzucić tylko w pozycji pionowej nawet znalazłem fotkę taką

A dokładniej są one takie
Dodam ze sa rozne opcje kolorystyczne
Myślę ze niebędzie problemy ze to jest ze strony sklepu bo chce tylko pomoc

To ładnie wygląda ale dla własnego bezpieczeństwa weź coś lepszego. Albo seryjne wmontuj w nadkole jak już je zrobisz. Te kierunki Revo Custom mają kijowe wykonanie a poza tym w dzień ich nie widać;/ sam takie posiadałem przy maladze… Kup jakieś większe, diodowe.

W zasadzie racja hmmm
Ale niedało by się do nich wsadzić innej diody zarowki czy cosą?
Ja je mam z przodu

Raczej tego nie da rady rozmontować. A jak rozmontjesz na siłe no to dupa;/ chybaże to odczepisz tak żeby nie rozwalić i później przykleisz…

PodLy napisał:

Raczej tego nie da rady rozmontować. A jak rozmontjesz na siłe no to dupa;/ chybaże to odczepisz tak żeby nie rozwalić i później przykleisz...

a pomyslałeś jak się zmienia tam żarówkę ??
tam jest taki mały otwork zeby to podważyć
i można wrzucic sobie jakieś mocniejsze "swiatełko" :-P 8-)

ja mam takie coś ale to nie są takie kierunki tylko obrysówki i mają kijowe żarówki i zmieńiłem z takich jak miały na takie jak są w podświetleniu tych tarcz od ogrzewania we wnetrzu z golfa 2 i świecą o niebo lepiej i widać je za dnia tez mocno.pozdro :sunglasses:

Tam w ogóle można zmienić żarówkę?;d ja zobaczyłem wykonanie ogólne i nawet nie starałem się tego rozmontować.

u mnie trzymało się na takich bolcach i pociagłem i zeszła góra a później aby się wciskało