Wzór na obszyciu kanapy

Ile może kosztować zrobienie wzoru na obszyciu kanapy do Derbi Sendy? Chodzi mi o coś takiego: http://3f.img.v4.skyrock.com/3fe/dekjo/pics/1762432782.jpg Gdzie mogę to zrobić?

Idź i zapytaj tapicera.Każdy ma inne stawki. Jak dla mnie to może wziąć nawet 150-200zł,żyjemy jeszcze w drogim kraju.

A myślisz, że wystarczy wydrukowane to zdjęcie co podałem? Czy potrzebne będą jakieś szablony np. tych pazurów?

powinno wystarczyć zdjecie, jeśli jest to dobry tapicer to zrobi bez problemu. Jeśli będzie chciał szablon to grzecznie mu podziękuj :stuck_out_tongue:

Dlaczego laserowe wycinanie wzorów? Według mnie to jest wyszyte…

wyszyta jest ta pajęczyna, a pazury to efekt wycinania laserowego :slight_smile:

Ale myślicie, żeby iść do tapicera ze zdjęciem i się zapytać czy coś takiego zrobić Czy mnie wyśmieje :mrgreen: ?

No idź. Najwyżej się zapytaj gdzie takie cos mogli by ci zrobić ;), wkońcu to jest robione masyznowo.

pajęczyne wyszyje na 100% a z tymi pazurami musisz dać do wycinania laserowego, na allegro ogłaszają się firmy, które to wykonują, pajęczyne pewnie tez by dla Ciebie wyszyli.

A moglibyście podać jakieś tagi jak szukać takich firm? Albo najlepiej jakieś linki :slight_smile: