Wzieliście już udział w zabawie mikołajkowej skuterowo.com ?

Ja właśnie dzisiaj byłem na poczcie po odbiór blokady. ;D

HugoBoss napisał:

Mnie to już zaczyna irytować,po co robić konkursy jak na nagrody w postaci smyczy trzeba czekać miesiąc,a mieszkam raptem 40km od siedziby skuterowo. Porażka

Hugo, biorąc udział w zabawie zaakceptowałeś jej regulamin. Należy czytać na co się zgadzasz. Ew. nie brać udziału w konkursach jeśli terminy dostaw Tobie nie odpowiadają.

Ok,w regulaminie jest:

7. Nagrody zostaną przesłane do Laureatów za pośrednictwem Poczty Polskiej w terminie do 7 dni roboczych od chwili potwierdzenia wygranej.

Czyli do 14 grudnia powinno zostać wysłane,a do tej pory nie ma. Skoro może przytrafić się akcja że nie dojdzie,to trzeba było wysyłać listem poleconym. Przecież to nie moja wina że poczta nawaliła.

Hugo po co od razu te nerwy. Poczekasz jeszcze chwilę i do Ciebie nagroda przyjdzie. W dodatku dostałeś to za darmo więc nie wiem czemu jakieś pretensje są.

Do Ciebie nie mam pretensji,więc po co się udzielasz jeśli sprawa nie dotyczy Twojej osoby. Skoro są regulaminy to powinny być egzekwowane czy to jest rzecz za darmo czy za 1000zł. Chodzi o fakt,a nie o głupią smycz.

Jeżeli rzeczy które się wygrało w konkursie były wysłane do 7 dni roboczych to powinno już dawno dojść, zamawiałem inne rzeczy z allegro, racingplanet i wszystko poprzychodziło. Mam nadzieje że w tym miesiącu smycz dojdzie;p

HugoBoss napisał:

Do Ciebie nie mam pretensji,więc po co się udzielasz jeśli sprawa nie dotyczy Twojej osoby. Skoro są regulaminy to powinny być egzekwowane czy to jest rzecz za darmo czy za 1000zł. Chodzi o fakt,a nie o głupią smycz.

Ok może to nie moja sprawa, że Tobie nagroda jeszcze nie doszła, ale w ogóle trzeba się cieszyć, że skuterowo.com za jakieś zarobki z reklam organizuje konkursy , a nie bierze ich do kieszeni jak większość serwisów...

Jakim sposobem się dowiedziałeś, że nie zostały wysłane w ciągu 7 dni roboczych? Sorry, ale dość, że smycz za darmo dostajesz to jeszcze byś chciał nie wiadomo jakim listem to mieć wysłane. Trzeba było powiedzieć to Leszkowi i przesłać mu pieniądze na konto za wysyłkę listem poleconym. Raczej by się zgodził, bo jakoś nigdy problemów nie robi...

W ogóle ogarnijcie się to jest tylko smyczka, której wyprodukowanie kosztuje góra 2zł, a wy robicie o takie coś aferę. Wiedziałem, że Polacy to naród bardzo łakomy, który rzuca się na wszystko to co za darmo, ale może z lekka się ogarnijmy?!

Akurat pracuje w poczcie i wiem że nie zostało to wysłane na naszą pocztę w mieście. Pisałem już że chodzi o fakt,a nie o smycz. Ryglos czytaj uważnie,a nie wchodzisz w każdy temat pisząc głupoty. Jak był konkurs Luma to nie było problemu z odbiorem nagrody itp. itd.

Hugo ale powiedz mi po kiego ch.. robisz z niczego problem ? Wygrałeś to ZA DARMO więc czekaj cierpliwie i nie narzekaj... ciesz się że w ogóle coś wygrałeś.

Ja swoją nagrodę otrzymałem w ubiegłym tygodniu. Doszła listem zwykłym ekonomicznym. Dla wiedzy Hugo na kopercie miałem stempel CER, gdzie też pracuje.

Przypominamy,że w regulaminie jest punkt:
6. Podanie nieprawdziwych/błędnych danych skutkuje anulowaniem wygranej.

Generowanie kilku profili z nieprawdziwymi danymi wyklucza z konkursu.

HugoBoss nagrody są wysyłane listami zwykłymi - pracujesz na poczcie i wiesz doskonale,że ewidencjowane są tylko listy polecone - wniosek nie mogłeś ustalić czy list dotarł czy nie.
Jeśli nie odpowiada Ci regulamin to przestań brać udział w konkursach.

HugoBoss napisał:

Ryglos czytaj uważnie,a nie wchodzisz w każdy temat pisząc głupoty.

Kto tu pisze głupoty? Weź się człowieku może ogarnij... Pisze to co napisać powinienem. Skoro nie chodzi ci o smyczke to o co ci chodzi? Człowieku nie masz 5 lat, a zachowujesz się jakbyś właśnie tyle miał.

I tu przypomina mi się staropolskie powiedzenie "Nie widziała dupa słońca"...

justii napisał:

Przypominamy,że w regulaminie jest punkt:
6. Podanie nieprawdziwych/błędnych danych skutkuje anulowaniem wygranej.
Generowanie kilku profili z nieprawdziwymi danymi wyklucza z konkursu.
HugoBoss nagrody są wysyłane listami zwykłymi - pracujesz na poczcie i wiesz doskonale,że ewidencjowane są tylko listy polecone - wniosek nie mogłeś ustalić czy list dotarł czy nie.
Jeśli nie odpowiada Ci regulamin to przestań brać udział w konkursach.

Po pierwsze,mam jeden profil i dane do wysyłki podałem prawidłowe,po drugie to skuterowo.com powinno stosować się do regulaminu wysyłki w terminie podanym w punkcie 7.

Ryglos,a propo Ciebie to włazisz w każdy temat i prawisz takie morały że głowa boli,a już dawno zauważyliśmy i nie tylko my że nic,a nic się nie znasz na temacie skuterów,napraw itp. Wymądrzasz się w co drugim temacie na forum,chociaż nie raz nie masz zielonego pojęcia o co chodzi.

Dziękuję, że mnie uświadomiłeś wielki mechaniku. Podaj mi może temat w którym komuś źle pomogłem. Poza tym, skoro pisze głupoty to czemu mnie nie poprawisz... Denerwują mnie ludzi tacy jak ty. Myślą, że są nie wiadomo kim. Może otwórz warsztat skuterowo-samochodowy. Skoro jesteś taki dobry we wszystkim to na pewno będziesz miał całe kolejki ;) Do napraw ok. Może nie znam się zbytnio, bo co mam naprawiać w nowym skuterze?! Ale na czym się nie znam "w temacie skuterów"? Poza tym co trzeba wiedzieć o naprawach i skuterach w temacie dotyczącym prezentów mikołajkowych?
Nie wymądrzam się. Po prostu staram się pomóc na tyle na ile umiem. Ale jak ktoś nie rozumie no to już trudno ;)

Chciałem coś kupić w sklepie skuterowo.com ale chyba se odpuszczę, jak widzę ile wysyłają nagrody to pewnie tak samo jest z rzeczami zakupionymi w sklepie :)

Brawo!Mija juz 2 miesiąc od zabawy a nagrody jak nie było tak nie ma.Wygrałem kubek także w świątecznym konkursie i jego również nie dostałem.
To jest jedna wielka sciema!

Do mnie nie dotarła jeszcze smycz z konkursu mikołajkowego,ale dałem sobie już spokój i więcej nie biorę udziału w konkursach organizowanych prze skuterowo.

Dziwne bo do mnie na Śląsk dotarła po 2 tygodniach. Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału w konkursach.

Do mnie naklejki doszły 2 tyg temu, teraz myślę, gdzie je nakleić... ;)