Wzieliście już udział w zabawie mikołajkowej skuterowo.com ?

Ja o 8.21 trochę późo ale może się załapie :D
Fajnie by było...

ja tez ale nie wiem

to na blokady się nie załapiecie już :) ja byłem o 8.00 przez fejsa i już lajkały to 2 osoby , dodając jeszcze innych użytkowników...

Ja się spóźniłem, a kurde miałem sobie nastawić budzik na 7 i na kompa wejść, no to o tym zapomniałem, włączyłem drzemkę i spałem do 9…

Oj ja tak samo :/ budzik ustawiony i zaspałem...no ale zabawa przednia nawet jeśli nie uda się na nic załapać :-)

Ja wygrałem smycz,może ktoś woli smycz i zamieni się na kubek?

może za rok nie zapomnę

Hehe, ja zdążyłem i kubek zdobyłem. Dzięki Skuterowo ;) O 7:30 był ostatni kubek jakoś.

Akurat wszedłem rano na skuterowo.com i wysłałem ,i smycz jest :]

Ja wygrałem naklejeczki :)

Ja po godzinie 7:20 wysłałem i udało mi się wygrać blokadę. :D

Miałem nastawiony budzik na 6.00 ale wyłączyłem i wstałem o 11. A szkoda, bo blokadę pewnie bym zgarnął :)

No zawsze sie znajdzie wytłumaczenie jakieś :D

Ja nie brałem udziału, bo blokadę już mam, kubki wysypują się przy otwieraniu szafki. Smyczki... Jest ich więcej niż kluczy, tylko naklejek nie mam, ale nie jestem pewien czy chciał bym naklejać :D Może na kuferku jeżeli kiedyś kupię to coś nakleję :)

Pozostaje tylko powiedzieć że za rok nie zapomne :D

Ja wygrałem naklejki :D Wiecie może gdzie wysłać adres na który będzie wysłana nagroda?

Powinieneś dostać e-mail lub wiadomość z prośbą o przesłanie adresu na jaki ma przyjść paczka.
Ja np. miałem dostać smycz, wysłałem dane Leszkowi jak prosił 22 listopada i dalej czekam na list ze smyczką ;P

Ja też nadal czekam, nie jesteś sam Ryglos :D

Heheh ;D Przyjdzie, zawsze trzeba trochę czekać, ale skoro za friko to się nawet nie czepiam i mi pasuje :D

O wilku mowa ;) Przyszła mi dziś smyczka :D