witam wszystkich,
w ubiegłym roku w lipcu motobazar był przez dwa dni (sobota i niedziela), w tym roku pierwszy motobazar jest jednodniowy, ale już zapowiadają, że niedługo będzie kolejny, możliwe, że już dwudniowy.
Nie wiem jak w tym roku będzie (pewnie tak samo jak do tej pory), ale generalnie są dwa wejścia na ten teren. Pierwsze od strony ul. Puławskiej przy stacji paliw Orlenu tak jak wejście na tor wyścigów konnych i drugie od zupełnie przeciwległej strony od ul. Poleczki.
Jeśli w tym roku będzie podobnie to polecam wam wejście od ul. Poleczki, zwłaszcza jak przyjedziecie na skuterach, ponieważ jest ogromny darmowy parking, a od strony ul. Puławskiej jest dużo mniej miejsca.
Jeśli uda mi się przyjechać to chcę upolować jakieś trwałe i modne portki na motorower.
madi napisał:
Mózg może jeszcze żyć, natomiast serce nie...
Chyba zrobił nam się medyczny off topic :roll:
chaffinch napisał:
madi napisał:
Mózg może jeszcze żyć, natomiast serce nie...
Chyba zrobił nam się medyczny off topic :roll:
Z dwojga złego lepsze to niż odwrotnie. Znam ludzi którzy sprawiają wrażenie jakby serce pracowało a mózg był martwy :D
Suawek napisał:
Znam ludzi którzy sprawiają wrażenie jakby serce pracowało a mózg był martwy :D
Na Fejsbuku kiknąłbym "Lubię to!" :lol:
A odnośnie cen ubezpieczenia - agentka PZU zaproponowala mi za pakiet OC/AC/NW niecałe 500 PLN. Wartość AC 6k PLN przez cały rok, mam maksymalne zniżki (60%). Trochę to mniej niż piszecie, ale i tak sporo - prawie 1/10 wartości sqtera...
drogo, ale jednak masz pewność w razie kradzieży albo dzwonu, a plastiki do B&W nie należą do najtańszych, więc jakby nie patrzyć, nowego skuta ubezpieczyć warto ;)