ale drogo u Was w Gostyniu za cały dzień 20zł się płaci od osoby :lol:
Marian napisał:
Ja też do każdego toru mam kawałek drogi
Co ty gadasz... w Sochaczewie masz tor przecież :P (wiem wiem, crossowy. Joke)
Ja niedaleko sochaczewa mieszkam :) Jeśli byście coś robili to ja się na to pisze
od osoby a w lublinie za cala ekipe 150 wiec jak się nas zjedzie duzo to zaplacimy miećj:Pcorey93 napisał:
ale drogo u Was :p w Gostyniu za cały dzień 20zł się płaci od osoby :lol:
to ilu kumpli byscie zebrali ? ja kolo 5
Ja może bym wziął kogoś ale nie wiem bo :
- Sam nie znam trasy (chyba że Marian zna i przelot 100 wyrobi)
- Moi znajomi jeżdżą na maxi ( majesty 126, Madison 150, elyseo 125)
No chyba że jeżeli to będzie w 100% pewne to może Regisa bym namówił żeby pojechał
Podam Wam cenę toru w Poznaniu… Siedzicie?
940zł/h…
a na maxi to mu naszymi niedamy wam rady bo seryjnymi tylko ja tam tłumik i wario kupie a reszta to seria nawet po unie bysmy wam nie dali rady;/
[ Dodano: 19-01-2009, 18:39 ]
a wy chciaeliscie do poznania i coś chyba nie pojeździcie no moze jak sponsora znajdziecie
Co ty gadasz... w Sochaczewie masz tor przecież :P (wiem wiem, crossowy. Joke)
Ja niedaleko sochaczewa mieszkam :) Jeśli byście coś robili to ja się na to pisze
W tamtym roku kolega na tym torze motocrosowym amortyzator urwał w nrg, i prawie przetarł zbiornik jak wracał do domu, dobrze że blisko mieszka. Wino byłem parę razy w Wyszogrodzie skuterem w tym serwisie po cześć do kiłeja, a nawet w wakacje na wykończeniówce tam robiłem.
Podam Wam cenę toru w Poznaniu... Siedzicie?
940zł/h...
jak jest giełda to wjazd jest tańszy :p, ale wtedy byście nie ujechali, bo same ścigi jeżdżą :P a tak BTW. sqterem na torze poznań to jedynie na torze kartingowym :P na tym samochodowym są za długie proste :lol: po kilku okrażeniach silnik zagrzany :lol:
koszt to około 100 zł za wszystko (badnie techniczne, lekarz, ubezpieczenie, zapisanie, kostka pomiarowa). Jeżeli chcesz poćwiczyć na torze poznań, to w zeszłym roku, w czwartki o 18 były treningi, i to nie zawsze, trzeba było dzwonić do mielocha i on mówił czy będzie trening czy nie.
wybaczcie za małgo offa ale się juz gubie :oops:
proszę o jedna konkrentną odpowiedz ewentualne poprawienie mnie
-kiedy i gdzie to się wszystko odbyważ
-kask z homologacja
-rękawice
-skut bez lusterek lampy stupki centralnej
-buty z wysoką holewką
-zgoda rodzica na miejscu lub notarialna
-badania lekarskie na miejscu
-no i oczywiście skut
-a i jescze jak dokładnie wygląda z licencja
-a i jescze jak dokładnie wygląda z licencja
w klasie amator można wystartować 2 razy lub cały sezon bez licencji. kiedy chcesz wystartować w I, II lub III klasie musisz wyrobić licencję. więcej powiedzą Ci w lokalnym automobilklubie :P hehe
moze jestem tepy ale chodzi mi o tekst , 2 razy lub cały sezon " nie bardzo kumam o co chodzi
I jeszcze ochraniacze takie rolkowe na łokcie i kolana…
klasa I tj amator, a żeby startować w klasie II i III wcale nie trzeba mieć wyrobionej licnecji. licencje można wyrobic w każdym AM. No jeden cały sezon w klasie Amator, lub 2 wyścigi np jedne w 2007 roku a drugi w 2099 rozumieszł
aa kumam ;p
[ Dodano: 20-01-2009, 20:48 ]
aa ok kumam dzieki ;p jak bede mogł to bede startował w wyscigach
Odbeda się w poznaniu tez Wiem ze tak a jak juz to kiedy ??? :?:
27.06.2009 IV runda Pucharu PZM Automobilklub Wielkopolski Poznań