wrzucam na hotfile
a oto link do pliku
http://hotfile.com/dl/106978508/9722629/audycja_radio_eM.mp3.html
Ściągnąłem,przesłuchałem :D Powodzenia
Ok pobrałem ciekawa rozmowa :wink:
ale jedno mam pytanie:
wyprawa bedzie trwała okolo 14-17 dni może lato być gorące
,jak się będziecie lub gdzie? np.myć? co albo jak będziecie jeść?
Widać kolego że nigdy nie byłeś dalej od domu bo zadajesz głupie pytania
dwa tygodnie na skuterze, nie :oops:
Przesłuchałem, dzięki za wrzucenie, ciekawe ;)
Witam.
Tych którzy nie mogli ściągnąć audycji zapraszam do przesłuchania jej online:
http://wyprawaskuterem.info.pl.patrz.pl
Bardzo fajna inicjatywa, trzymam kciuki a powodzenie wyprawy.
a powiedzcie, jak byliście w tym wydziale komunikacji czy na policji- to CZY DALI WAM JAKIŚ WARUNEK że skutery muszą być zablokowane czy tylko że macie jechać zgodnie z przepisami????
roomcajz, a co to ma do rzeczy? mają jechać zgodnie z przepisami i tyle ;)
pytam uczestników wyjazdu
roomcajz skąd wiesz że nie jestem uczestnikiem? Krzysiek organizator, był u mnie w niedzielę i zapraszał na wyprawę :P
ojej- pytałem o to co usłyszeli tam gdzie byli, liczę na odpowiedź z pierwszej ręki po prostu, pzdr
OK roomcajz, ale powiedz mi jakie to ma znaczenie? jak ktoś może rządać żeby skutery były zablokowane? każdy zakłada że tak jest skoro 50-tka, to wg. prawa motorower, więc po co drążyć ten temat? jakby każdy chciał być taki szczegółowy jak Ty, to pewnie rowery też musiały by być "blokowane", bo wyobraź sobie, że kumpla złapali radarem, za przekroczenie szybkości na rowerze! jechał z góry kolarką.
Pytanie do Organizatorów, ponieważ do wyprawy coraz bliżej.
Granica wieku jest nieugięta? ;).
W lipcu do 18'stki będzie brakowało mi 5 miesięcy, dowód mam tymczasowy , a w sumie pojechałbym sobie na taką wyprawę :).
Ja na pewno skutera na czas wyprawy nie zablokuje.
"OK roomcajz, ale powiedz mi jakie to ma znaczenie? jak ktoś może rządać żeby skutery były zablokowane? każdy zakłada że tak jest skoro 50-tka, to wg. prawa motorower, więc po co drążyć ten temat? jakby każdy chciał być taki szczegółowy jak Ty, to pewnie rowery też musiały by być "blokowane", bo wyobraź sobie, że kumpla złapali radarem, za przekroczenie szybkości na rowerze! jechał z góry kolarką." - moje zdanie jest identyczne jak kolegi Pietro.
Patrykk pogadaj z Krzyśkiem, może da rade coś wykombinować :)
Ja też bym pojechał,ale niestety :(
Inicjatywa bardzo ciekawa super wyprawa. Niedługo bd miał 20 lat :) i chętnie bym pojechał na taką wyprawę och mój skuter nieco większej klasy. Lecz zakładam że niestety dziewczyna by mnie nie puściła :P ale może za rok jeśli taki pomysł się powtórzy :)
Pietro, Madi, macie rację
wczoraj startowałem spod świateł, cisnę, nogami jak Fred Flinstone sobie poagam ;-) wreszcie osiągnąlęm zabójcze 45, silnik ledwo zipie, jak jeszcze dodam to chyba wyleci przez rurę wydechową... a tu nagle trzech łepków koło mnie ... tylko bziuuuuu, bziuuuu i zniknęli na horyzoncie
masakra