Wyprawa dookoła POLSKI - Skuterem 49ccm! Wakacje 2011

Witam!
Miałem dziś wywiad z Rmf Maxxx! co prawda w spartańskich warunkach, bo w samochodzie, ale wstępnie zaliczone, zbieram konkrety i wtedy lece na wywiad w studiu :) Pozder :d

Panowie :) i Panie :D
Coś się urwało z wyprawą, jak tam idzie ?

To Ciebie trzeba zapytać :p W końcu jesteś uczestnikiem :P

Ale ogólnie, nikt nie pisze, jak by nikt czasu nie miał... jeśli trafiłeem to soryy :D

Waszym śladem też założyłem stronę (blooga) o moich wycieczkach, których planuje sporo w nadchodzącym sezonie :)
Zapraszam :)

http://amasoftowo.bloog.pl/

Zaraz wpadam na bloooga :) dzieki

Witam i zapraszam do komentowania zmian an stronie wyprawy

Ejj, przecież napisałem, przecież nie będe spał w hotelu.. gdy inni pod namiotami... asekuracje mam dla siebie... z tego skorzystam, bo ja mam najadalej, a oni nie chcą się zgodzić na innych :) przecież będe gadał...nie rób afery :)

Flash acesuracja jednakowa dla wszystkich jeśli już (oto rozpętała się wojna) albo wcale. Bo jak każdy będzie sobie rzepkę skrobał to będą nici z tego a tak osobiście to mnie tez to uraziło. Jeśli coś ja załatwiam w sprawie wyprawy medialnie to staram się załatwić dla wszystkich

Witam.
Jako jeden z organizatorów muszę zabrać zdanie na temat wypowiedzi użytkownika o nicku Flash50.

Informacja dla tych co nie rozumieją na czym ma polegać wyprawa i zabieganie o jej być albo nie być.

Jako uczestnicy wyprawy dbamy i zabiegamy o to aby wszyscy mogli liczyć na drugą osobę w wyprawie. Każdy daje coś od siebie aby reszta miała lepiej. To co robimy, to do kogo piszemy meile, to do kogo zwracamy się z pomocą w organizacji wyprawy dotyczy wszystkich ich użytkowników.

Mój komentarz do słów jednej z osób chcącej wziąść udział w wyprawie:
Sorki kolego ale widzę że dbasz o swoje 4 litery. Dbaj dalej - my przestajemy dbać o Twoje 4 litery. Jakbyś się czuł jak byś się dowiedział że my mamy zapewnione paliwo na wyprawę a Ty nie?
Jak nauczysz się działania w grupie i walkę o grupę to napisz - może Cię zabierzemy. Na chwilę obecną jesteś zawieszony w wyprawie.

Pozdrawiam

Witam.
Małe szybkie info:

Dostaliśmy zaproszenie z Wojewódzkiego Ruchu Drogowego Komendy Wojewódzkiej Policji Katowice na spotkanie na którym zostaną omówione aspekty naszej wyprawy oraz kryteria i możliwości pomocy ze strony KWP.

Czytajcie stronę wyprawy. Opis spotkania, wniosków, szczegółów i zawiązanych zobowiązań będzie podany na stronie http://www.wyprawaskuterem.info.pl

Pozdrawiam

Podtwierdzam na 100% newsa Piotra. Dostałem zaproszenie z Wydz Ruchu Drogowego Wojewódzkiej Komendy Policji w Katowicach

A co ja miałem zrobić, przecież jasne jest, że nie skorzystam z tego, jeśli nie będzie to dla całej grupy... Jak mogą się czuć osoby wieczorem, mam powiedzieć "no siema chłopaki, ja jade do hotelu, o której się spotykamy?" Pewnie że to nie ładnie, ruzmumiem was, napisałem co dostałem od nich, ale będe się starał by załatwić coś dla całej grupy... a jeśli nie, to im podziekuje, chyba proste.
aaa i nie moge się z nimi dogadać, boo troszke słabo z językiem, ale brat mi pomoże
Pozdro.

Kto usunął posta Flash50 że ma asekuracje bo nie widzę go?

na stronie wyprawy post jest nadal

pytanie do użytkownika inca street czy potwierdza swoje wycofanie sie z wyprawy???

Najlepiej by było żeby w ekipie były same dorosłe osoby - takie jest moje zdanie.Przyszła ekipa powinna się poznać przed wyprawą osobiście - byłoby mniej problemów.

WODZU napisał:

Kto usunął posta Flash50 że ma asekuracje bo nie widzę go?

Ten post był - ale ktoś faktycznie go usunął.

Ta wypowiedź nie obrażała nikogo osobiście,więc nie powinna być usunięta.(była na str.8)

KrzysiekP napisał:

pytanie do użytkownika inca street czy potwierdza swoje wycofanie sie z wyprawy???

Nie no, następny się wycofuje???

KrzysiekP w takim razie będziecie mieć wolne miejsca :wink:

Panowie organizatorzy. Właśnie przeczytałem ten temat. Sam planowałem jakąś wyprawę (tylko troszkę dalej), która będzie raczej ciężka do zrealizowania w tym roku, więc jeżeli macie wolne miejsce to z chęcią bym się do Was dołączył. W zamian służę pomocą przy organizacji.

Prawdopodobnie się nie zgodzicie :P, więc chciałem tylko wtrącić swoje 3 grosze. Myślę, że w takiej wyprawie powinny wziąć udział osoby dorosłe, jeżeli ta wyprawa ma promować bezpieczną jazdę to nie wyobrażam sobie, że któryś z uczestników nie jest wyposażony w odpowiedni kask, rękawice, kurtkę, itp. Co do przebiegu dziennego.... śmieszne są wypowiedzi osób, które twierdzą, że 300km/dziennie to dużo. Nie przejmujcie się krytyką (o ile nie jest konstruktywna) i gońcie marzenie ;)
Pozdrawiam