Jak jedziesz z Warszawy Puławską to na głównym skrzyżowaniu koło Laminy (z Okulickiego) skręcasz w prawo i po jakiś 400-500 m jest po prawej Lidl przed Orlenem.
Podpałkę mogę wziąć, zapałki też.
9 rano może być :wink:
Jak jedziesz z Warszawy Puławską to na głównym skrzyżowaniu koło Laminy (z Okulickiego) skręcasz w prawo i po jakiś 400-500 m jest po prawej Lidl przed Orlenem.
Podpałkę mogę wziąć, zapałki też.
9 rano może być :wink:
a tutaj. Ok tą drogą wieki nie jechałem. Ostatni raz z ponad rok temu jak jeździłem na 807.
NO to super ,szerokości życzę , a jak za tydzień bedziecie jechać w sobotę np 24 .06 to chętnie do Was dołącze na dłuższą trasę . Oby nie piątek , bo z pracy też nie moge zrezygnować :) więc teraz udanej wyprawy
Ja w ten piątek też nie mogę,myślałem że w sobotę to z chęcią bym pojechał,a tak to lipa.
W Boże Ciało lub sobotę mogę jechać. Skuter już jest ok :)
Mam nadzieję, że za tydzień pojedziemy tak jak w tytule czyli do Kazimierza.
Jakbyście wracali z Jasieńca pod wieczór to możecie do mnie wstąpić na piwo :D Przenocujecie jakoś,a kobita akurat na noc do pracy to chata wolna będzie :mrgreen:
Ok zobaczę co u mnie w firmie w ten piątek, ale z rana by mi pasowało. Pewnie na nockę będę musiał iść ale coś się wymyśli :)
Na przyszły weekend do Kazimierza się piszę. Dajcie jeszcze znać czy w ten piątek coś organizujecie.
Nie wiem co z tym grillem, wg. pogody ma jutro padać... A grill w deszczu to kiepski pomysł. Trzeba jeszcze dziś pogodę obejrzeć, będzie bardziej wiarygodna. :mrgreen:
Nie będzie padać!!!!
A może darować sobie jutro grilla i śmignąć w sobotę do Płocka, będą pokazy lotnicze, zobaczcie jaki bajer: http://www.lotniczyplock.pl/#/airsnake/
Madi jak będzie pogoda to w sobotę do Płocka też można jechać. Jak na razie sobota zanosi się deszczowa. A jutrzejszy grill, to przecież przejażdżka jak do pracy, a nie poważniejsza wyprawa.
Tylko że ja jutro nie mogę bo praca,ewentualnie pod wieczór.
Hugo jutro nie zobaczymy się, ale jutro świat nie kończy się :wink: No Panowie, czy jutro mała przejażdżka aktualna?? Ja ze swojej strony na jutro wciąż wyrażam swoją gotowość.
ja też, ale pod warunkiem że sucho będzie. :) Do płocka też bym pojechał :D
Madi to przelotne burze mają być i mam nadzieję, że po południu. Ok zobaczymy z rana.
Dajcie znac do mnie na komorke do ktorej byscie byli to bym sie sprezyl w robocie,wczesniej skonczyl i dojechal.
panowie, ja jutro o 9.00 stoję pod lidlem.
jeśli będą chętni na przejażdżkę- przejedziemy się
jeśli chętnych nie będzie - kupie w lidlu draże i baton
Roomcajz to do zobaczenia 8)
Hugo puszczę Ci sms jak będziemy coś wiedzieć więcej.
Pogoda jak na razie super. Panowie kawaleria nadjeżdża. To do zobaczenia pod Lidlem.