moze umowny sie w wawie w arkadi na maka pojdziemy :D :D
:lol:
w sumie Mszczonów niegłupi pomysł
ja mogę jechać jednak w piątek :P
Jak każdy proponuje to i ja dodam: może w Góry Świętokrzyskie ? Ode mnie z Piaseczna jakieś 170 km w jedną stronę ( z wawy będzie 200) czyli 5h w jedną stronę. Wyjazd o 7 na 13 by się dojechało i wieczorkiem lub w nocy wróciło, dystans całkowity koło 400 km :) Co Wy na to ??
roomcajz wpadajcie do mnie do Grójca,niedaleko jest takie pole nad woda z daszkami i grillami darmowymi,tylko trzeba by kupic taki ruszt prostokatny,widzialem go w auchan bo ostatnio nie bylo przy tych grillach. Zdjecia sa w temacie na skuterowo z wypraw. Dobra miejscowka na spotkanie kilkunastu osob :-D
Uważam że Hugo Boss ma dobrą propozycję. Bez urazy Madi ale 170 km. w jedną stronę na małym sprzęcie jak na pierwszy raz to lekko przegięcie. Dla mnie nie problem, bo zamiast Jawki wsiądę na większy motor.
Hugo ma rację, miejsce jest full wypas :wink:
Dychul,wsominales gdzies o Goscienczycach,to pare km od Grojca szkoda ze nie wiedzialem bo moglbys do mnie podjechac :-D
PS: Dychul, zobacz co jawka potrafi:
http://www.youtube.com/watch?v=gFhmUbN-Gtk&lc=xWy26-4p2Ho0lKKE5UBLh6jZkamlhguUp1rc-SzvmoU&feature=inbox
ja sie pisze do grojca na grila :P
witam
Panowie , jakby termin wypalił na 24 czerwca sobota , to mógłbym z Wami sie przejechać ( tylko ustalcie gdzie - moe byc ten grill za Grójcem :) ) ?
Miejsce jest w Jasieńcu dokładnie tu: http://mapa.targeo.pl/,19,20.93671,51.81639?l=69409b14b27e3223
Madi tak widziałem ten filmik. Chłopak zrobił super sprzęt i wspaniałą trasę. Jednak 170 km na Jawce w jedną stronę uważam, że to męczące, a nie przyjemne. Jakby co na Jasieniec piszę się bardzo chętnie. Mam nadzieję, że kilka osób ruszy z Warszawy, kilka z okolic do Piaseczna i już ekipą z Piaseczna do Jasieńca. Ja jestem otwarty na propozycje.
no i super
zgłaszać kto jedzie do grójca na grilla w najbliższy piątek
1) roomcajz - pojemność jednostki napędowej 50 ccm
1) roomcajz - pojemność jednostki napędowej 50 ccm
2) madi - Vitalne 50 ccm Czerwone Ferrari :twisted:
EDIT: zdublowany
Panowie jak to w najbliższy piątek?? A praca??
pier...imy nie robimy
roomcajz napisał:
pier...imy nie robimy
Dokładnie ! ! ! Roomcajz o której wyjazd ??
cholera bylem pewien ze mowimy o 23-24.06 :( :|