WYNIKI!!! KONKURS VIRTUAL TUNING

Siema

Organizuje konkurs na najlepszego Virtual Tunera na forum.

Bazą do przeróbki jest skuter Vespa

Zasady są proste:

1. Przerabiać można tylko zdjęcie zamieszczone powyżej
2. Można używać wszystkich technik Virtual Tuningu
3. Praca nie może być mniejsza niż 1024x768
4. Prace są przyjmowane do 14.03.2009r
5. Nie można ujawniać swojej pracy innym forumowiczom, autorów prac poznamy po zakończeniu konkursu

Skończone prace wysyłajcie do mnie na mail: kubapinczow@o2.pl
Oczywiście w mailu podajcie swój nick zebym wiedział od kogo dana praca.

Następnie wszystkie otrzymane prace umieszczę w tym temacie i poprzez ankietę wybierzecie najlepszą.

Zwycięzca dostane range Mastera Virtual Tuningu i czarny kolor nicku na okres 1 miesiąca.

Zapraszam do udziału w konkursie. Pozdro

EDIT:

O to prace które dostałem:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Głosujcie w ankiecie.

EDIT2: Ankieta zakończona, wiec mamy już wyniki

Miejsce 1 nr.7 - Damianho
Miejsce 2 nr.3 - sebek
Miejsce 3 nr.1 - mateuszpasiu i nr.6 KruczeK
Miejsce 4 nr.5 - wrona
Miejsce 5 nr.2 - sebo747
Miejsce 6 nr.4 - zawdatm

Damianho oczywiście zostanie nagrodzony. Dzieki wszystkim za udział w konkursię i gratuluję zwycięscy.

W sumie to ja bym mógł wziąść udział w tym konkursie, ale jest małe ale:
W takim skuterze to zbytnio z VT się nie da zaszaleć, efekty końcowe będą mało widoczne, lepiej by było konkurs na VT samochodu, tam jest o wiele więcej elementów do przerobienia, przy czym efekt jest dużo lepszy, i bardziej widoczny, w skuterze to tylko kilka elementów, a w dodatku to zdjęcie jest strasznie ciemne, szczególnie plastiki skutera, i ciężko odróżnić elementy które i tak są słabo widoczne, zagięcia itd za duży kontrast, do VT lepiej naturalne zdjęcia :stuck_out_tongue:

Ale jak trzeba to się jakoś dostosuje :mrgreen:

Właśnie o to chodzi żeby było trudno:P A co do foty to KruczeK taką wybrał ja chciałem dać starego bw’sa :smiley:

Nie będzie to jakaś super praca, ale spróbuje :slight_smile:

Pozdro.

Znalazłem Vespe w czerwonym kolorze wiec przerabiamy ta czerwoną!!!

moja też nie będzie jakaś super ale spróbować mogę :slight_smile:

SiWy napisał:

Znalazłem Vespe w czerwonym kolorze wiec przerabiamy ta czerwoną!!!

Tylko nie zmieniaj już zdjęcia bo czerwoną Vespe zacząłem :-D

Siwy może byś tak napisał ze pierwotnie to był moj pomysł coś? a nie plagiat robisz ;p a poza tym czemu czarny nick tylko na miesiąc??

wrona napisał:

Siwy może byś tak napisał ze pierwotnie to był moj pomysł coś? a nie plagiat robisz ;p a poza tym czemu czarny nick tylko na miesiąc??

No prawda można powiedzieć ze mi ten pomysł podsunołes nie mając takiego zamiaru xD

Ja chciałem żeby był na rok ale niestety nie mam tu takiej władzy żebym mógł tak zrobić :P

SiWy, a ta Vespa czerwona jest w rozmiarze 1440x900 więc w jakim rozmiarze Ci przysyłać??

mateuszpasiu napisał:

SiWy, a ta Vespa czerwona jest w rozmiarze 1440x900 więc w jakim rozmiarze Ci przysyłać??

SiWy napisał:

3. Praca nie może być mniejsza niż 1024x768

pns, no dobra ale jak zrobię 1024x768 to będzie nie równo… ;/ taki spłaszczony…

dal siwego to obojetne nie moze byc mniejsza niz 1024x768

Czyli jak wyśle w 1440x900 to też będzie dobrze… :PP

taaaaaaaaak! ale masz problem

Przypominam wszystkim o konkursię prace przyjmuje do piatku 13 marca, w sobote rano zrobie ankiete i do niedzieli wieczorem będzie można głosować.

Czarny nick i ranga mastera Vt będzie dla zwycięscy na 2 miesiące :stuck_out_tongue:

ja tez wyslalem przed chwila prace xD mam nadzieje ze wygram :smiley:

A jak nie to banan na forum i koniec moda XD

jaki ban i jaki koniec moda xD toć to nie ja wybieram tylko będzie głosowanie w ankiecie

Na pewno poznacie moją pracę xD Ale na razie nie zdradze co w niej zrobiłem :smiley: