Dzisiaj w szkole rozpoczęła się dyskusja o wymianie karty na prawo jazdy AM. Zaciekawiło mnie to gdyż mam 15 lat, posiadam kartę, ale jeszcze nie mam maszyny. Postanowiłem poszukać, i z tego co wyczytałem wynika że osoba która posiada już kartę po 18 stycznia 2013 powinna ją wymienić na prawo jazdy AM. Czy są to prawdziwe informacje? Jeżeli tak, to ile mam na wymianę kary, i gdzie to zrobić?
jest taki wątek na forum wystarczy poszukac
koledzy ja mam problem i nic na ten temat znaleźć nie mogę ;/ chodzi o to że ja już sam nwm co muszę zrobić bo piszą tu o badaniach lekarskich no byłem dziś u swojego lekarza i on nic takiego nie robi postanowiłem więc udać się do ośrodka ruchu i tam babka mi powiedziała ze oni mają swojego lekarza ale on szkoli tylko ich kursantów i nic się zabardzo nie dowiedziałem, co ja mam teraz zrobić gdzie z tym najlepiej iść i zrobić czy może wystarczy wymienić bez badań. jeżeli ktoś wie również proszę pisać na gg 44212742 tam jestem prawie zawsze.
Wymiana ma kosztować podobno 100zł
ale badań nie muszę robić czy trzeba?
Trzeba.
Wytłumacz mi kurw*a ( przepraszam za wyrażenie ) po co wymieniasz tą karte motorowerową ?-.-
Jak wielu na tym forum nie rozumieją ,że nie trzeba wymieniać karty w tym momencie.