Wyjazd na zlot Złotej Kaczki sobota 11.05.2013 w Toszku kto chętny?

Pisze jak byk na 1stronie... Baaaa w pierwszym poscie nawet..

a co do km , polecam strone www.google.pl i tam masz mape i trasy :-P

Dam rade jechać zwykłą 50ccm ? Przyspieszenie spoko a predkośc max na prostej 70km opłacało by mi się jechać ?

Czym wgl wy będziecie jechać ?

Ja po szkole cebra dojade

rowerami

...wodnymi xd :-D

panowie i stalo sie ale na zlocie byda
od lutego czekalem na robote w pewnej firmie w koncu zadzwonili i w niedziele jada na arbajt do krakowa troche to uszczupli moja jazde w tygodniu ale w weekendy byda obecny:)
jade wlasnie robic badania,ponoc tylko cisnienie i ogledziny lekarza bez krwi pluc moczu itp dziadostw wiec na 100% mam wyjazd w niedziela
pogadomy na toszku
pozdrawiam

kamil2055 napisał:

Czym wgl wy będziecie jechać ?

chcesz jechac to grupa pod ciebie stosuje predkosc (jezeli ty jestes nawolniejszy) a jak nie to pod innego
a jechac kazdy moze od komarka po gold winga 1800
potrzebne tylko checi a nie kto i czym jedzie

Kamil 2055 spokojnie możesz jechać wszyscy oprócz ostrego jedziemy na 50 ccm z małymi tuningami tak że twoje 70 km/h jest zupełnie wystarczające. Nic się nie martw będzie dobrze. A trasa z Będzina do Bytomia nie jest straszna ma zaledwie 16km tak jak wspomniał ostry wejdź sobie w ten link.
http://maps.google.pl/maps?saddr=B%C4%99dzin&daddr=Katowicka&hl=pl&ie=UTF8&sll=50.379721,18.985801&sspn=0.233824,0.441513&geocode=FWDo_wIdpNQjASk7djM-oNAWRzETt07TjPAY0w%3BFVczAAMdXcEgAQ&oq=Bytom+parkowa+&mra=dme&mrsp=1&sz=11&t=m&z=11

mała poprawka
http://goo.gl/maps/smJEi

Masz racje Mario1

standartowo to ja będę najwolniejszy i będziecie musieli się do mnie dostosować :-))

badania zrobione -postanowione w niedziela do roboty wyjazd na krakow

mariusz czy ja wiem ze standardowo ?zapierdalaczek jest dobry :)
ok jada do roboty do wieczora

Mario1 trzeba przekazać Krzyśkowi aby zabrał ze sobą jedno rożno to na miejscu walniemy małego grilla. Nie odpowiada i nie wiem nawet czy zrobił swoją maszynę i czy jedzie?

Maszyne ma zrobiona bo mi pisal ;) zaraz do niego zadzwonia :-)

Krzysiu zyje !! :-P Wlasnie z nim gadalem , grila wezmie , i potem sie na forum odezwie ;)

Dobra robota ostry :) Krzysiek zlokalizowany :)
Mnie jeszcze dzisiaj czeka droga do Siemianowic Śląskich odebrać lampę i błotnik.
Paweł dzisiaj włożył silnik nowy do swego ws50 i czeka na mnie z elektryką. Jeszcze tyle roboty masakra:)

ja zyję tak jak Ostry napisal. mialem w tym tyg nocki / 5 pod rzad, stad moje milczenie/. maszyna zrobiona, usterka zlokalizowana i usunieta. wymienione zamki na nowe, nowy wario i rolki. czeka mnie jescze ogarnicie magneto bo pewnie mam cho....rnie zabrudzone cewki w nim bo cos nie mam dobrego ładowania ale odplala ladnie tylko musze pamietac o tym by doladowywac aku samemy bo w skucie to idzie nie bardzo. grila wrzuce na pake. o ktorej i gdzie jutro sie zbieramy pytam bo zawine od razu po skonczeniu nocnej zmiany

Witaj Krzychu zbiórka jest w Bytomiu pod Urzędem miasta o godz 08:00
ul. Parkowa 1 na parkingu pod głównym wejściem. Wylot najpóźniej 08:30

a to spoko.