Wyjazd na zlot Złotej Kaczki sobota 11.05.2013 w Toszku kto chętny?

Nie wiem, kilka razy dzwoniłem do niego , ale nie odbiera. Może jest w pracy???

aa, mam luz na kierownicy, wiesz jak i czym to zlikwidować?

dokładnie na główce tak?

Tak, odczuwalne szczególnie na nierównościach jezdni. Telepie się i tłucze...

możesz mieć łożysko wywalone , u mnie to przyszło bardzo szybko , kupiłem wymieniłem i od tej pory spokój , ale najpierw spróbuj dokręcić

Dokładnie ja stawiam też na łożysko lub po prostu śruby popuszczały.
Ale jak tłucze to na 99% będzie łożysko

Ok, jutro się tym zajmę. Jak nie da rady dokręcanie to zainwestuje w łożysko. tylko nie wiem jakie....

Jak będziesz wymieniał to zapisz sobie symbol i dobierzesz w sklepie. Nie powinno być kłopotu z doborem ale pamiętaj że tam masz 2 sztuki i wymień oby dwa

Spox,

jak nie będzie rozmiaru ( tak jak u mnie ) to zdemontuj i weź na wzór do sklepu.

dokładnie pewne to pewne poco dwa razy latać :)

A wracając do Krzyśka to już od kilku jest nie dostępny?

jakos wcielo go na naprawie kopki i regulatora

Qna, jak rozkręcę jutro kierownicę, to nie pojadę w sobotę......Może dam se na razie spokój. Jak się zobaczymy to może coś uradzimy....

jak wolisz

Dobrze gadasz R2_D2 w sobotę sie zobaczy a i po drodze będziemy mijać bardzo dobry sklep z częściami tak na 100% będą wiedzieć jakie to łożyska

dzokej napisał:

Dobrze gadasz R2_D2 w sobotę sie zobaczy a i po drodze będziemy mijać bardzo dobry sklep z częściami tak na 100% będą wiedzieć jakie to łożyska

lux torpeda, ale czy w sobotę będzie otwarte?

Tak do 14:00 zawsze jak wracam z Opola jadę obok i robię tam zakupy jak coś potrzebuje

No to dobrze, będę też potrzebował przednia zębatkę 14.

Gdzie to dokładnie się rozpoczyna ? Wie ktoś może ile km bd mieć by dojechać z Będzina ?

kamil2055 napisał:

Gdzie to dokładnie się rozpoczyna ? Wie ktoś może ile km bd mieć by dojechać z Będzina ?

Poczytaj trochę wcześniejszych postów 1,2 strona. Tam masz namiary.
Jak chcesz to możemy się spotkać w Czeladzi na Statoil.....