Witam. Mam Aeroxa full seria! Chce kupić wydech, lecz waham się nad dwoma:
-Laser x-Pro
-Tecnigas next-r
Który bedzie lepszy pod serie?
A masz kase na regulacje? jeden z wymienionych jest wysoko obrotowy a drugi nisko ;)
zn no z funduszami ciężko xD
To wolisz Tecnigas next-r wybrac.
DooOminO, gaźnik w miarę możliwości można wyregulować samemu, a jeśli kolega sam będzie zakładał wydech to myślę że i z regulacją sobie poradzi :).
Teraz mowie o sprzegle i wariatorze.
To chyba nie jest duży problem zdjąć, nawet w Roxie c'nie ? 2 dni na garażu czy osiedlowym podwórku - kolega kupi zestaw rolek testowych i sprężynek sprz. i po kłopocie :D
Zamknie się kilkunastu złotych a Rox będzie hulał jak poje... wariat ^.^
czyli Tecnigas?
Ja polecam wlasnie tecnigas ładnie ciągnie od dołu.
TheMiqlaq napisał:
DooOminO, gaźnik w miarę możliwości można wyregulować samemu, a jeśli kolega sam będzie zakładał wydech to myślę że i z regulacją sobie poradzi :).
Rolki, sprężynki, centralka..
Nick3y napisał:
To chyba nie jest duży problem zdjąć, nawet w Roxie c'nie ? 2 dni na garażu czy osiedlowym podwórku - kolega kupi zestaw rolek testowych i sprężynek sprz. i po kłopocie :D
Zamknie się kilkunastu złotych a Rox będzie hulał jak poje... wariat ^.^
Kilkunastu? Zestaw rolek + np jedna centralka czy dwie oraz sprężynki to minimum stówka.
Gdzie? :D Zestaw rolek kupowałem za 28zł :D A sprężynki można nabyć za 30zł ;p Nie mówię o częściach pokroju Stage6, jak kolega zaznaczył nie ma dużo funduszy D:
A czyli po 1000 km ma zmieniac rolki bo sie rozsypaly tak?
u mnie rolki za 15 zł siedzą w skuterze już 10 tyś km, a nie zakładałem nowych tylko dałem je z innego skutera , który przejechał na nich co najmniej 5 tysi...