Witam, czy ktoś posiada wiedzę lub doświadczenie z regulacji tego wydechu ? chodzi mi o to czy jest w miare dobry i czy regulacja to nie piekło … to drugie akurat przeboleje tylko muszę wiedziec czy dosyć dobry ten wydech jest
powiem ci ze szału nie ma
Coś pokroju Leo TT, czyli słabizna niestety…
Co wy gadacie to jest wydech klasy Racing :-> Kolega ma go w Keewayu z cylkiem Airsal T6 Racing i śmiga jak marzenie.
Turbokit R tylko ładnie wygląda, a osiągi poprawia mało widocznie.
gianlelli i turbokit praktycznie ch**a daja.....a jeśli daja to bardzo mało
2 opinie z innego forum...
SiWy, zgodze się z tobo ten wydech naprawde jest mocny gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600
jeśli to ten z dwoma końcówkami , to z tego co wiem nie daje nic oprócz wyglądu
No to Ciekawe to musi być skoro wydech pali gumę :lol:ReKoRd napisał:
SiWy, zgodze się z tobo ten wydech naprawde jest mocny :) gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600 :P
Ten Wydech jest klasy Racing .. hmm jets to wydech porównawczy do Yasuni R z mocą of cours... :-P Wydech ogólnie uważam za dobry chociaż nie miałem z nim styczności... :roll:
chodzi mi o ten wydech panowie Skoro są takie spory że jedni twierdzą że to wydech klasy sport a drudzy że to szrot to niech się może wypowie ktoś kto się spotkał gdzieś z takim wydechem
ReKoRd napisał:
ten wydech naprawde jest mocny :) gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600 :P
SiWy napisał:
Kolega ma go w Keewayu z cylkiem Airsal T6 Racing i śmiga jak marzenie.
Adverion napisał:
Ten Wydech jest klasy Racing .. hmm jets to wydech porównawczy do Yasuni R z mocą of cours... :-P Wydech ogólnie uważam za dobry chociaż nie miałem z nim styczności... :roll:
VS.
Jasiu226 napisał:
Coś pokroju Leo TT, czyli słabizna niestety...
siwy_fact napisał:
powiem ci ze szału nie ma :)
niby z innego forum:
Jasiu226 napisał:
gianlelli i turbokit praktycznie ch**a daja.....a jeśli daja to bardzo mało
Jasiu226 napisał:
Turbokit R tylko ładnie wygląda, a osiągi poprawia mało widocznie.
czyli żadna negatywna nie potwierdzona a pozytywne 2/3 potwierdzone ;] Wybór należy do ciebie chyba :P
Racing? :shock: Wy sobie popatrcie jaki on jest chudy… Racingi mają grubsze zagięcia i kolanka!
teraz jak zobaczyłem te fote (litrę ,R’') to mi się wdech skojarzył , nie pamiętam kto ale ktoś ze znajomych go miał i był zadowolony
JacoPL, poszukaj moze dorwiesz turbokita rr z dwoma koncowkami lepiej wygląda :]