Wydech Turbokit R

Witam, czy ktoś posiada wiedzę lub doświadczenie z regulacji tego wydechu ? chodzi mi o to czy jest w miare dobry i czy regulacja to nie piekło … to drugie akurat przeboleje tylko muszę wiedziec czy dosyć dobry ten wydech jest

powiem ci ze szału nie ma :slight_smile:

Coś pokroju Leo TT, czyli słabizna niestety…

Co wy gadacie to jest wydech klasy Racing :-> Kolega ma go w Keewayu z cylkiem Airsal T6 Racing i śmiga jak marzenie.

Turbokit R tylko ładnie wygląda, a osiągi poprawia mało widocznie.

gianlelli i turbokit praktycznie ch**a daja.....a jeśli daja to bardzo mało

2 opinie z innego forum...

SiWy, zgodze się z tobo ten wydech naprawde jest mocny :slight_smile: gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600 :stuck_out_tongue:

jeśli to ten z dwoma końcówkami , to z tego co wiem nie daje nic oprócz wyglądu

ReKoRd napisał:

SiWy, zgodze się z tobo ten wydech naprawde jest mocny :) gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600 :P

No to Ciekawe to musi być skoro wydech pali gumę :lol:

Ten Wydech jest klasy Racing .. hmm jets to wydech porównawczy do Yasuni R z mocą of cours... :-P Wydech ogólnie uważam za dobry chociaż nie miałem z nim styczności... :roll:

chodzi mi o ten wydech panowie :slight_smile: Skoro są takie spory że jedni twierdzą że to wydech klasy sport a drudzy że to szrot to niech się może wypowie ktoś kto się spotkał gdzieś z takim wydechem

ReKoRd napisał:

ten wydech naprawde jest mocny :) gosciu ma w hrr 70 i ten wydech to tak mu gume pali jak scigacz 600 :P

SiWy napisał:

Kolega ma go w Keewayu z cylkiem Airsal T6 Racing i śmiga jak marzenie.

Adverion napisał:

Ten Wydech jest klasy Racing .. hmm jets to wydech porównawczy do Yasuni R z mocą of cours... :-P Wydech ogólnie uważam za dobry chociaż nie miałem z nim styczności... :roll:

VS.

Jasiu226 napisał:

Coś pokroju Leo TT, czyli słabizna niestety...

siwy_fact napisał:

powiem ci ze szału nie ma :)

niby z innego forum:

Jasiu226 napisał:

gianlelli i turbokit praktycznie ch**a daja.....a jeśli daja to bardzo mało

Jasiu226 napisał:

Turbokit R tylko ładnie wygląda, a osiągi poprawia mało widocznie.

czyli żadna negatywna nie potwierdzona a pozytywne 2/3 potwierdzone ;] Wybór należy do ciebie chyba :P

Racing? :shock: Wy sobie popatrcie jaki on jest chudy… Racingi mają grubsze zagięcia i kolanka!

teraz jak zobaczyłem te fote (litrę ,R’') to mi się wdech skojarzył , nie pamiętam kto ale ktoś ze znajomych go miał i był zadowolony

JacoPL, poszukaj moze dorwiesz turbokita rr z dwoma koncowkami :slight_smile: lepiej wygląda :]