Wydech Metrakit Hand Made

czy wyżej wymieniony wydech to raczej ciągnie od dołu czy kręci wysokie obroty?

Pozdrawiam

zależy jak ustawisz hehe

To jest wydech, który ciągnie od dołu. Zdecydowanie od dołu. Nie spodzieważbym się od niego bardzo wysokich obrotów. Nie wiem, jak będzie u ciebie w skuterze, ale w P/G nie kręci wysoko.

aha dzięki

Od dołu, tzn?

To znaczy, że wydech ciągnie od najmniejszych obrotów. To można zestawić z wydechami Stage6, no może pomijając replice. Jeśli wydech ciągnie od dołu (na mniejszych prędkościach obrotowych) to jest idealnym przeciwieństwem np. wydechu Stage6 Pro, który z dołu nie ma nic, żeby jechać, musisz go kręcić bardzo wysoko.

A tłumik Tecnigas Next-R, to ciagnie od dolu czy na wysokich ?

tecnigas to nie wydech sportowy on się tylko tak nazywa i ciągnie od dołu

Jak nie sportowy jak sportowy ? Co ty gadasz ?

bo według mnie next to gówno

Dobry jest. Lepszy od tych gianneli, leovince zx, s, tt, rr. Wiec taki zly nie jest.

A co z yasuni c16 on będzie ciągnąć od dołu? i stage6 pro (NIE replica) kolega Pabollo pisać coś o stage6 ale raz że są dobre a potem że nie :-/ i malossi mhr replica Z góry dzięki

c16 to typowo racingowy wydech a więc kreci bardzo wysoko stage6 PRO to wydech przewidziany do cylindra stege6 pro sport i najlepiej się z nim sprawdza. I kręci wysoko. Raczej w seryjnym skuterze nie do wyregulowania. MHR replica to wydech sportowy ale nie wiem raczej też kręci wysokie

to został mi leszcze polini for race 3 ale to też kręci wysoko yasuni r od dołu… leovince handmade 70? Sorki za tyle pytań ale zbliża się zakup wydechu i zbieram dane do mojej listy :slight_smile:

polini dobry wydech ale dłwiżk ewidentnie jak z podkaszarki. erka raczej nie bierze od dołu na temat leo nic nie wiem

ok wielkie dzieki za pomoc :564: