Wydech laser x pro regulacja

Posiadam już ten wydech pora na założenie i regulacje i chciałbym się dowiedzieć czy lepiej oddać mechanikowi do regulacji czy samemu (i czy mechanik będzie miał sprężynki i inne rzeczy potrzebne do regulacji) poprosił bym o linka z sprężynkami i itp (o i ile kosztuje regulacja wydechu (yamaha) tak około) PozdR :sunglasses:

Myślę, że nie ma sensu oddawania skuta do mechanika. U mnie serwis liczy sobie 40-60zł za godzine roboty, a przy tym trzeba trochę posiedzieć i jest to mozolna robota., a czy są oni w posiadaniu sprężynęk o różnych twardościach do Twojego skuta,do tego sprężyna centralna i rolki… Wątpie ze jakikolwiek serwis ma ciężarówke części do regulacji :stuck_out_tongue: www.sklep.jednoslad.pl tam znajdziesz co trzeba

A co muszę kupić do pełnej regulacji podałbyś mi linka albo powiedział , :wink: i czy jak bym se kupić w niedalekiej przyszłości sprzęgło to czy musiał bym znowu regulować?? :wink:

No do regulacji to musisz mieć sprężynki, najlepiej kup sobie komplet testowych, spreżyna centralna, sprężynki sprzęgła. Jak masz zamiar zmieniał sprzęgło to kup sobie od razu, bo tak to sprężynki inne idę a w razie zmiany będziesz musiał kupić nowe i będziesz w plecy. w Roxie rolki seryjne są około 6,0g, to weź tak testowe od 3g do 5g coś z tego przedziału.

aha ThX :wink: mam jeszcze jedno pytanie czym się różnią testowe od zwykłych :?:

[ Dodano: 2008-07-09, 23:40 ]
oo jaką mam sprężynę kupić ile procent + czy jakoś tak podałbys od razu linka z sprężyną??

VR46 napisał:

mam jeszcze jedno pytanie czym się różnią testowe od zwykłych

Testowe są słabiej wykonane, więc są tańsze ale i za długo nie wytrzymają.

aha a wiesz może jaką sprężynę centralną do roxa (rocznik 2005) :-/ :-/