Wydech do Yamahy Aerox 100?

Witam, Jaki wydech najlepiej zgra się z Yamaha Aerox 100?

To zalerzy czy masz serie czy jakis tiun?Mozesz kupić np.tecnigasa rs100

Znaczy się, to nie dla mnie, tylko kumplowi. Musi wymienić tak czy siak bo kupić z tak przerdzewiałym wydechem, że tego nie da się już uratował:P. A jakie są w ogóle wydechy do Aeroxa 100? Całkowicie seryjny. Dopiero teraz planuje mu założyć większy gaźnik no i ten wydech wymagany. P.S. Jaki gaźnik ma Aerox 100?

Wejdz na skuter&doktor albo na mielocha i sobie popatrz jakie sa części do roxa 100.

marcin17 napisał:

Wejdz na skuter&doktor albo na mielocha i sobie popatrz jakie sa części do roxa 100.

Wow, ale mi pomogłeś... Czy ja pytam oto jakie są części do Aeroxa 100, czy jaki wydech będzie najlepszy?

Ja bym ro roxa 100 wziąć Tecnigasa RS100 przyzwoity wydech…

A co sądzicie żeby założyć Yasuni C16?

ale yasuini jest chyba do 70ccm max nie wiem czy by złapało w 100 rezonans

to może C30 :mrgreen:

Z tego co wiem ktoś zakładasz C16 do Aeroxa 100. Jakie wydechy łapią jeszcze z samego dołu?

fiola napisał:

to może C30

C30 za wysoko łapie, a kumplowi zależy na mocy z dołu.

to w takim razie C21 trochę dlugi ale wydech na przyśpieszenie wstadzi lżejsze rolki i twardsze sprężynki sprzęgła i powienno chulać :smiley:

C21 to chyba raczej wyżej łapie moc :P. Kumplowi najbardziej zależy na tym przyspieszeniu no i żeby v-maxu trochę zyskało. Napewno wejdzie większy gaźnik, bo Mikuni 16mm to jest za mały do tej roxany :P.

wysoko łapie ale z pojemności 70 a nie 100 ;/ a jak jeszcze wsadzi gaźnik 21 to będziej więcej mieszanki = spalin więc powienno podkreślam powinno był wszystko ok ale chyba nikt nie robić jeszcze takich eksperymentów z wydechami więc ciężko powiedzieć jak to się będzie sprawdzać

Marne szansze ze jakikolwiek wydeszek od 70-tki będzie dobrze pyrkal z 100. Jak kumpel chce cos co podkreca dł to ja polecam Next-R dedykowany do roxa 100. Cena ok 550zł ale nie mam 100% pewnosci, byc może niższa!

sprzedam tecnigasa rs 100 cena 350 zł do negocjacji ! gg 488747