Witam, Jaki wydech najlepiej zgra się z Yamaha Aerox 100?
To zalerzy czy masz serie czy jakis tiun?Mozesz kupić np.tecnigasa rs100
Znaczy się, to nie dla mnie, tylko kumplowi. Musi wymienić tak czy siak bo kupić z tak przerdzewiałym wydechem, że tego nie da się już uratował:P. A jakie są w ogóle wydechy do Aeroxa 100? Całkowicie seryjny. Dopiero teraz planuje mu założyć większy gaźnik no i ten wydech wymagany. P.S. Jaki gaźnik ma Aerox 100?
Wejdz na skuter&doktor albo na mielocha i sobie popatrz jakie sa części do roxa 100.
Wow, ale mi pomogłeś... Czy ja pytam oto jakie są części do Aeroxa 100, czy jaki wydech będzie najlepszy?marcin17 napisał:
Wejdz na skuter&doktor albo na mielocha i sobie popatrz jakie sa części do roxa 100.
Ja bym ro roxa 100 wziąć Tecnigasa RS100 przyzwoity wydech…
A co sądzicie żeby założyć Yasuni C16?
ale yasuini jest chyba do 70ccm max nie wiem czy by złapało w 100 rezonans
to może C30 :mrgreen:
Z tego co wiem ktoś zakładasz C16 do Aeroxa 100. Jakie wydechy łapią jeszcze z samego dołu?
C30 za wysoko łapie, a kumplowi zależy na mocy z dołu.fiola napisał:
to może C30
to w takim razie C21 trochę dlugi ale wydech na przyśpieszenie wstadzi lżejsze rolki i twardsze sprężynki sprzęgła i powienno chulać
C21 to chyba raczej wyżej łapie moc :P. Kumplowi najbardziej zależy na tym przyspieszeniu no i żeby v-maxu trochę zyskało. Napewno wejdzie większy gaźnik, bo Mikuni 16mm to jest za mały do tej roxany :P.
wysoko łapie ale z pojemności 70 a nie 100 ;/ a jak jeszcze wsadzi gaźnik 21 to będziej więcej mieszanki = spalin więc powienno podkreślam powinno był wszystko ok ale chyba nikt nie robić jeszcze takich eksperymentów z wydechami więc ciężko powiedzieć jak to się będzie sprawdzać
Marne szansze ze jakikolwiek wydeszek od 70-tki będzie dobrze pyrkal z 100. Jak kumpel chce cos co podkreca dł to ja polecam Next-R dedykowany do roxa 100. Cena ok 550zł ale nie mam 100% pewnosci, byc może niższa!
sprzedam tecnigasa rs 100 cena 350 zł do negocjacji ! gg 488747