wydech do piaggio typhoon

kupiłem do piaggio typhoon wydech leovince TT zalozylem go i ni praktycznie nie dał na mocy a nastarcie wrecz zamula na tym wydechu…powiedcie mi czy zmiana rolek na 4.8 cos da…co mam zrobić aby ten wydech cos mi dal pozdro

Myśle ze to powinno być w serwisie ale … może byś tak wyregulował gaźnik coś?

ale gosciu od którego kupiłem ten wydech mówil ze rolki 4.8 pomogą… pomóz mi co mam zrobić ze by ten wydech dobrze chodzil… a czy leovince TT jest gorszy od Laser X-pro??a co do gaźnika to jak się reguluje?

jest tak śrubeczka ,odpowiedzialna za mieszankę paliwa i powietrza w gaźniku , a TT jest dużo gorszy od X-pro

a po wyregulowaniu tego gaźnika to ten wydech cos mi da czy dalem zrobić się w bambuko czy wogule ten model daje cos mocy?

jak wyregulujesz to da , ale nie dużo , na poziomie laser x-pro to będzie bardziej leovince zx

a jaki bys polecal tlumnik w mojej sytuacji do 400 zl?

Teraz na allegro patrzałem to nie ma nic ciekawego ale obserwuj i szukaj takich wydechów jak leovince ZX , Tecnigas Next-R , Laser X-pro , jak byś chciał coś kupić to najpierw wklej linka i coś się doradzi

aha dziex a mialem taką okazje leovice ZX za 230 ale nie zdązylem kupić ktos mnie uprzedzil…pozdro dziex za pomoc jak cos znajde to napisze

[ Dodano: 11-03-2009, 17:49 ]
a da się ten wydech wyregulowaac rolkamiż? ma zalozony sportowy wariator

Heh, tydzień temu miałem też miałem dylemat nad wydechem leovince zx czy tecnigas next-r. Namowiliście mnie do tecnigasa i kupiłem go:):). Jestem z niego bardzo zadowolony lecz leo vince troszkę więcej mocy dawał mi w moim piaggio ale to nie było bardzo odczuwalne. Więc proponuje Ci zakup Tecnigas next-r lub leovince zx:)

Ps:. Rolki przy sportowym wydechu to podstawa. Powinny być 2, 3 gramy lżejsze od standardowych

ja juz kupiłem leovince TT tylko napisalem ze mialem okazje kupić leovince ZX!!a co do rolek zamierzam zalozy 4.8 polini bo na 2.3 będzie mial przyspieszenie ale będzie wolny POZDRO

ps;co mam jeszcze zrobić aby wydeszek dodal mocy :slight_smile:

Z tego co wiem to leovince TT jest słabym wydechem. Abyś miał więcej mocy możesz dać jakąś wiekszą dysze…

nie piernicz głupot większa dysza tu mu nic nie da ,

mysle ze jak wyreguluje ten wydech odpowiednimi rolkami i sprezyną to pomoże …jak myslicie koledzy

coś tam mu da ale minimalnie… na pewno nie tyle co przy leovince ZX czy Tecnigas next-r czy nawet Laser x-pro :slight_smile: chcesz więcej mocy? kup nowy cyl lub jakiś inne części tuningowe…
Szczerze? według mnie zakup wydechu Leovince TT to strata kasy :-/

aha…dziex pomysle o zakupie innrgo wydechu

[ Dodano: 15-03-2009, 19:37 ]
co myslicie o tym tlumniku http://allegro.pl/item576926924_sportowy_tlumik_tecnigas_next_r_chrom_minar_4t.html do mojego typhoonkaż

Nic nie myślimy, o tym możesz założyć nowy temat w Co sądzicie o. ten zamykam bo już Ci odpowiedzieli
pozdro :wink: