Zapraszam serdecznie na mój blog poświęcony krótkim relacjom-foto zapisem wycieczek na skuterze 125cc.Często się słyszy, że 125 nie nadaje się do turystyki. Owszem nadaje się, oczywiście w jakimś tam zakresie. Może komuś się przyda, zwłaszcza jeśli jest ze śląskiego. Blog nie zawiera żadnych reklam.
Jeżdżę... 72, 150 i 250 cm3 (tak już mam), więc raczej się nie kwalifikuję. ^ Ale tak już z tym mam, bo ja się nigdzie teraz nie kwalifikuję. ;P > Rób to po swojemu i nie dygaj przed gościami po litrze (pod cały liter obecnie). ;-) ^^ Pozery, panie, tylko i wyłącznie to są. ;-) Inaczej z tym jest? > Patyk mały, to sobie... umysłem nadrabiają. Ale trzeba go nadal posiadać. I cokolwiek z niego korzystać. Mieć coś i tego nijak nie używać? LIPA. ;P
Zapraszam serdecznie na mój blog poświęcony krótkim relacjom-foto zapisem wycieczek na skuterze 125cc.Często się słyszy, że 125 nie nadaje się do turystyki. Owszem nadaje się, oczywiście w jakimś tam zakresie. Może komuś się przyda, zwłaszcza jeśli jest ze śląskiego. Blog nie zawiera żadnych reklam. https://motowycieczki125.blogspot.com/ pozdr pawwin