Wycieczka na Ukrainę ;-)

Planują zorganizować wycieczkę skuterami itp. do Lwowa. Jeszcze nic nie jest ustalone bo dzisiaj mi wpadł pomysł do głowy :wink: Podam może krótki opis: Termin: Lipiec 2008 Miejsce wyjazdu: Leżajsk (to jeszcze się ustali) Godzina wyjazdu: 6:00 (ponieważ na granicy będzie luźniej) Miejsce docelowe: Lwów Odległość: 150 km Czas jazdy (w jedną stronę): 4h, dotrzemy tam ok. 11:00 Prędkość przelotowa: 50km/h Godzina powrotu ze Lwowa : 16:00 W Leżajsku będziemy ok. 21:00 Dlaczego Ukraina: dobre słodycze,ciekawe zabytki, ładne widoki, tanie gry na kompa(Oryginalny ProStreet za 15 PLN) :mrgreen: Nie pobłądzimy bo wezmę GPS. Jeśli jest ktoś chętny to piszcie na priv lub pod tematem :wink:

Kiedy chciałbyś to organizować?(tak mniej więcej ) Bo mieszkam bardzo blisko ciebie, jak coś to można się zgadać :smiley: pozdro

ja też mogę jechać z kuzynem i i z 2 kolegami tylko trzeba to dobrze zorganizować. Jestesmy z Lełajska jak cos to pisz

Może tak koło 10 lipca zorganizujemy. Zabiorę może ze sobą max 10 osób bo na granicy jak wjedziemy dużą grupą to długo nas będą kontrolować. Jeśli jesteście chętni to odezwijcie się na GG : 3633570 :wink:

chłopaki ja też mogę z wami jechac bo ja mieszkam w Łętowni jakieś 15 km od leżajska