Zwracam się do Was z prośbą o poradę w wyborze kasku. Mam motor Rieju rr 50(cross), lecz nie interesują mnie kaski crossowe. Interesują mnie tylko kaski integralne w cenie od 140 do 200 zł. Wymogi: nieparująca szybka, wygoda i ciekawy wygląd.
Liczę na Was. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
ja tam kupilem kask z lidla, 230zł ale jestem zadowolony. Szczękowy, wymienna szybka (w zestawie są dwie), w środku ukryta mala szybka przeciwsłoneczna którą możesz w kazdej chwili odsunąć, jak chcesz coś pwiedzieć to nie musisz zdejmować kasku tylko jest mechanizm ktorym podnosisz przednią część kasku i wygląda wtedy jak bezszczękowy :P
skuterek123 napisał:
ja tam kupilem kask z lidla, 230zł ale jestem zadowolony. Szczękowy, wymienna szybka (w zestawie są dwie), w środku ukryta mala szybka przeciwsłoneczna którą możesz w kazdej chwili odsunąć, jak chcesz coś pwiedzieć to nie musisz zdejmować kasku tylko jest mechanizm ktorym podnosisz przednią część kasku i wygląda wtedy jak bezszczękowy :P
Ja kupiłem ten sam! W wersji kolorystycznej srebrnej, polecam, bo jest naprawdę funkcjonalny. no i jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie :)