Wybor czesci do speedfighta.... POMOCY

Bd wymienial wario i sprzeglo w moim speedzie… Mam juz tłumik Giennelli NRX i chcialem jakieś sprzeglo i wario do niego dopasowa… Myslalem nad polini eco kit i sprzeglo polini torque control… A i jeszcze jakie do tego sprezynki sprezyna i rolki zeby ladnie się zbieral??

Ostrzeżenie słowne - zły dział mistrzu. Przenoszę

Ja bym ci radził brać Malossi multivar… jest on zdecydowanie lepszy do Peugeota… mam teraz Speed Control ale ci powiem że będę kupował Multivara :wink: na nich silniki Peugeota chodzą najlepiej a sprzęgło weź Polini 2G evo 2 sam je mam i ci polecam! i tam nei ma tak że musisz wymieniać sprężynki bo je łatwo podkręcasz a sprężynę centralna to byś dostał razem z wario i na tych częściach by ci pięknie śmigał :roll:

Zamowilem Wario Hebo NG, Pasek Stage 6 wzmacniany i sprzeglo top racing… Do tego mam jeszcze tłumik giannelli nrx… Jakie rolki wlozyc?? 7.1g 5.5 czy 4.1 ??

5,5

a jeśli zablokowana seria jedzie 65-70 to ile z tym sprzetem polecić 80 ?

P.S Jakie dac sprezynki i sprężynę centralnaż Centralna z zestawu hebo ng wystarczy ? a sprzynki te co ze sprzeglem saż

mozesz sprubowac i zobaczysz jak ci będzie chodził, kazdemu moze chodzic inaczej…
ile ci leci teraz z samym kominem
?

Tego nowego komina nie probowalem… Ale z zablokowana seria kolo 70

widzialem kolesia do mial speeda2 tłumik tnt one i wieksza dysze i 90 lecial z super speedem…