Bd wymienial wario i sprzeglo w moim speedzie… Mam juz tłumik Giennelli NRX i chcialem jakieś sprzeglo i wario do niego dopasowa… Myslalem nad polini eco kit i sprzeglo polini torque control… A i jeszcze jakie do tego sprezynki sprezyna i rolki zeby ladnie się zbieral??
Ostrzeżenie słowne - zły dział mistrzu. Przenoszę
Ja bym ci radził brać Malossi multivar… jest on zdecydowanie lepszy do Peugeota… mam teraz Speed Control ale ci powiem że będę kupował Multivara na nich silniki Peugeota chodzą najlepiej a sprzęgło weź Polini 2G evo 2 sam je mam i ci polecam! i tam nei ma tak że musisz wymieniać sprężynki bo je łatwo podkręcasz a sprężynę centralna to byś dostał razem z wario i na tych częściach by ci pięknie śmigał :roll:
Zamowilem Wario Hebo NG, Pasek Stage 6 wzmacniany i sprzeglo top racing… Do tego mam jeszcze tłumik giannelli nrx… Jakie rolki wlozyc?? 7.1g 5.5 czy 4.1 ??
5,5
a jeśli zablokowana seria jedzie 65-70 to ile z tym sprzetem polecić 80 ?
P.S Jakie dac sprezynki i sprężynę centralnaż Centralna z zestawu hebo ng wystarczy ? a sprzynki te co ze sprzeglem saż
mozesz sprubowac i zobaczysz jak ci będzie chodził, kazdemu moze chodzic inaczej…
ile ci leci teraz z samym kominem
?
Tego nowego komina nie probowalem… Ale z zablokowana seria kolo 70
widzialem kolesia do mial speeda2 tłumik tnt one i wieksza dysze i 90 lecial z super speedem…