Witam.Postanowilem ze zmieńie cylinder na 70ccm i tutaj problem jakiżCo proponujecie?Hebo,stage6.malossi,polini,metrakitąW gre wchodzi tylko cylinder sport.Jestem bardziej sklonny ku alu poniewaz nie trzeba tak dlugo docierac.Wyrazcie swoje zdanie!
Ja zamierzam kupić Stage 6 pro sport. Sądzł że jest to bardzo dobry cylinder w swojej cenie i można uzyskać dużą moc przy odpowiedniej konfiguracji. To takie moje zdanie
Zajrzyj do tematu “Test cylindrów 70 ccm klasy Sport”
Ja jak będą kupowałto też wezm? stage6 sport pro, jest to najmocniejszy cylinder kręci najwyższe obroty (dla mnie to zaleta) i wbrew pozorom jest bardzo żywotny jak się o niego choć trochę dba
Jezeli chcesz na nim dlugo pojezdzic to bierz malossi sport, bardzo dobre osiagi i najdluzsza zywotnosc ze wszystkich sportow ![]()
Dla osiągów to Stage
Dla nieco mniejszych osiągów, ale zaje**** żywotno?ci bierz Polini
Mi akurat na zywotnosci nie zalezy chyba wezme stage6!Tylko nie chce zmieniac walu seria da rade?
Da rade, tylko wymienić łożyska na C4
A bez wymiany lozysk ile pojezdze?Bo to duzo zabowy!
możesz zapali i się p?jdł jeb** a może był tak że będziesz jeździć na nich 10000km
a jaka żywotność ma cylinder stage 6, a jaką polini ?
10456km co takiego czegoś się spodzieważe? zależy jak będziesz jeździć dbał czy będziesz go pażowałbędzie dostawałodpowiedniż ilość oleju i jeszcze innych dupereli
Stage ma 10245 Polini 25432 A tak na serio to większą ma polini. Nie powiem ci o ile, bo może był tak że polini ci pierd*** po 30 km a stage po 10000 Wszystko zależy od ciebie i od wielu czynników
ja ma oryginalny cylinder z piaggio 50cc na którym przejechałem 32 tys. km a cisnienie ma bardzo dobre
Czyli krótko mówiąc czy zołoze polini sport czy stage6 pro sport to nie ma różnicy zależy od szczęscia!
weź lepiej malossi albo polini i łożyska do kazdego sporta czy innego badziewia 70cm powinno się wymieniać najlepiej juz wziąćc te najlepsze
Nie. Chodzi o to, że żeliwo jest zawsze wytrzymalsze od alu. Więc na pewno pojeździsz dłużej na żeliwie, niż na alu.marcin17 napisał:
Czyli krótko mówiąc czy założe polini sport czy stage6 pro sport to nie ma różnicy zależy od szczęscia!