Wszystko o malagach

Witam. W najbliższym czasie mam zamiar kupić Malaguti F 10. Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tym skuterze ( jakie jest jego przyspieszenie i V MAX, czy jest bardzo awaryjny, jak z cześciami do niego,czy jest podatny na tuning, czy jest wygodny do jazdy w 2 osoby) może ktoś tutaj na forum ma taki lub miał i dobrze go zna. Z góry dzięki za wszystkie wypowiedzi. POZDR.

Omg kazdy się musi pytac o v max? Czy to takie wazne? Kupujesz sqter dla przyjemnosci czy zeby byc najszybszy we wsi?? Do jazdy we dwoje się zabardzo nie nadaje bo gabarytowo to on za duzy nie jest. V max okolo 80 przyspieszenia nie znam

A tak na marginesie.Czy każdy kupując jakiś skuter (zwłaszcza tak popularny),część itp. nie potrafi włączył googli i poszukać? To nie jest taka egzotyczna na naszym rynku marka(zwłaszcza ten model) na naszym rynku jak Benelli,Rieju itp. Co do tematu to z v/maxem zależnie od stanu i innych czynników powinieneś się zmieścić w 75-80 km/h.Skoro chcesz tak bardzo zobaczyć jaką ma przyśpieche włącz youtube i szukaj. Ogółem Malagutti awaryjne nie jest ,ale drobne usterki jak wszędzie się zdarzają. Najlepiej zagadaj konkretnie do kogoś z forum kto ma F10 i pytaj.Szukanie trudne nie jest.

OK. Dzięki za odpowiedzi.

Ja miałem f15, zwaliła się po tygodniu, teraz mam 12 i wcale nie lepsza… Jak jest z f10 to Ci nie powiem, zależy na co trafisz, ale to skuter raczej jednoosobowy.