Wjazd skuterem na Salmopol

Tylko jak co to jechać teraz Ustroń, Salmopol, Wisła i do domu :)

WODZU napisał:

Tylko jak co to jechać teraz Ustroń, Salmopol, Wisła i do domu :)

zgadza się , teraz jazda od dupy strony

Mario nie wiem co miałeś na myśli pisząc standard ale czym miałem jechać rowerem ??? Nowe lagi będę miał dopiero w przyszłym tygodniu Rafał nie dał rady załatwić wcześniej więc moim zdaniem głupotą było by prosić kogoś aby zabrał mnie za pasażera. Masz prawo do swojej opinii ale proszę bez zgryźliwości. Ty miałeś problem z łożyskiem a ja mam rozpierdolony cały przód i nie da się jeździć bo znosi na wszystkie strony.

ja zaluje ze nie bylem ale w obecnyum stanie moj FENIKS by chyba spali 10/100km ale jeszce nadrobię wypady

Na grill do Chorzowa to wszyscy chętni :) Ale jak jechać dalej to wymiekają :) To było żartem - aby ktoś się czasami nie obraził :)

p.s.
Ja zgubiłem lewe lusterko :) - dojechałem i wróciłem :)
Żona maria miała wkręconą śrubę w koło i co parę km trza było pompować - dojechała i wróciła :)
Mario zgubił stopkę i urwała mu się szpilka od tłumika - pierdział że hej - dojechał i wrócił :)
R2_D2 miał problem z jazdą - dusił mu się piżdzik - dojechał i wrócił :)

Dla chcącego nic trudnego :) Pasja, pasja i jeszcze raz pasja :) Co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Ptaka dziś utopiłem i jest git :)

dzokej napisał:

Mario nie wiem co miałeś na myśli pisząc standard ale czym miałem jechać rowerem ??? Nowe lagi będę miał dopiero w przyszłym tygodniu Rafał nie dał rady załatwić wcześniej więc moim zdaniem głupotą było by prosić kogoś aby zabrał mnie za pasażera. Masz prawo do swojej opinii ale proszę bez zgryźliwości. Ty miałeś problem z łożyskiem a ja mam rozpierdolony cały przód i nie da się jeździć bo znosi na wszystkie strony.

dzokej to nie o to biega , tylko że większość wypadów co do których się deklarujesz że jedziesz to faktycznie nie jedziesz , dobre było że na Koszęcin doleciałeś - choć na chwilę ale byłeś - i Fionę poznaliśmy ( w końcu ) , wyobraź sobie jakie było moje zdziwienie jak razem z Żoną przyjechaliśmy do Czeladzi i zamiast czwórki zobaczyłem dwójkę członków grupy - skoro nie jesteś pewien że dasz radę gdzieś jechać to nie deklaruj się tylko zrób tak jak ja - pisałem że nie dam rady itd. ale się postaram stanąć na wysokości zadania , ah dużo by pisać - najlepiej jak pewne sprawy się omówi na jakimś wypadzie - tak wypadzie bo Chorzowski grill to nie do omawiania spraw na spoko.
I bez urazy dzokej bo to niczemu nie służy - ja chcę by to tylko wsio grało . - dobra kere to już piwo i driniol bo nie pamiętam.

WODZU napisał:

Na grill do Chorzowa to wszyscy chętni :) Ale jak jechać dalej to wymiekają :) To było żartem - aby ktoś się czasami nie obraził :)
p.s.
Ja zgubiłem lewe lusterko :) - dojechałem i wróciłem :)
Żona maria miała wkręconą śrubę w koło i co parę km trza było pompować - dojechała i wróciła :)
Mario zgubił stopkę i urwała mu się szpilka od tłumika - pierdział że hej - dojechał i wrócił :)
R2_D2 miał problem z jazdą - dusił mu się piżdzik - dojechał i wrócił :)
Dla chcącego nic trudnego :) Pasja, pasja i jeszcze raz pasja :) Co nas nie zabije to nas wzmocni :)
Ptaka dziś utopiłem i jest git :)

WODZU jazda bez moknięcia i bez usterek w naszych piździkach to nie jazda - lepiej w doma siedzieć i chlać :-)) , qurwa jest godz.0,34 a ja jeszcze piję a wstaję do pracy o 4,30 - ok kończę drina i spadam - NARA .

Hej, przepraszam że zawracam głowe ale jak moge dodać własny temat ?? jestem tu nowy i dziś stwierdziłem że jestem tępy bo nie umie dodać nawet tematu :P czy mógł by mnie ktoś pokierować ?
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Mario nie czuje urazy ale masz rację omówimy wszystko na wypadzie przy piwku i to już niebawem :)) obiecuje Ci że do Sielpi to choćby nie wiem co to pojadę już myślę o rewirze w razie "w" :)))

Oto krótkie filmy o deszczu :

http://www.youtube.com/watch?v=Wke_QS-ebbo

http://www.youtube.com/watch?v=YpvxhPjxIjs

Na szczycie Góry Żar :

https://www.youtube.com/watch?v=xhS1S_N9Zic

dzokej, jakiego programu do edycji video używasz?

R2_D2 napisał:

dzokej, jakiego programu do edycji video używasz?

możesz użyć corela video studio albo movie makera pełno tego zależy jaki ci spasi prosty czy bardziej rozbudowany