wy znawcy akurat gówno wiecie
Takiś kozak to zapraszam na walkę na ulicy. Chce zobaczyć ten twój stunt
wy znawcy akurat gówno wiecie
I nie pierdolta ze zima przeszkadza xD
[ Dodano: 11-01-2010, 15:11 ]
zapomniałem o tym ;]
Obie foty są pro Ty mocny jesteś, jak na śniegu tricki odstawiasz
haha druga rozwala xD niezłe ujęcie
widać że nawet w zime biedny musi katorgę przeżywać xD
A to z tyłu twojego skutera to spojler?
A to z tyłu twojego skutera to spojler?
Hehe, drugie jest pro
Dzieki za mile komenty jutro odsnieze trochę i bd skatery jebal ;d i jakieś hoopy xD
Ja squtem to na sniegu ruszyc nie mogę a Ty tak ładnie smigasz
szacun
[ Dodano: 11-01-2010, 17:35 ]
Danielson napisał:
Dzieki za mile komenty jutro odsnieze trochę i bd skatery myble byble ;d i jakieś hoopy xD
i po kiego grzybaż :> On jest lepszy od crossa :PP wszystko przezyje ;P jutro sprubuje hc i standupa na sniegu ;ppprzerób skuter na cross do skakania na hopach :lol:
i oczywiście zrób foty
jak ma miekkie sprężynki i nie ciągnie zbytnio od dołu to wszystko da rade zrobić , bo ja dałem trosze gazu i ODRAZU Power slide ,
ale tak ogólnie to mnie Danielson wkurwiasz , ale to tylko do wakacji , bo po wakacjach skuter wędruje tutaj , a w wakacje będę w pl , i będzie miaazzga
po wakacjach bierzesz skuter do Angolii ? :}
no właśnie o tym mówię ze będzie w Polsce stał do wakacji bo na razie , nie ma gdzie go tu trzymać , a po wakatach razem ze mną wraca do UK ;p
czemuzto ?? ;(ale tak ogólnie to mnie Danielson kurczę pieczone :D
Danielson napisał:
czemuzto ?? ;(
Danielson napisał:
mam najtwardsze sprezynki
Wolna guma brak powietrza z tylu w kole i opony mitas S09 czyli kostkowate i normalnie wolna z okolo 5km/h wchodzi choc nie powiem ze nie kreci się kolo w miejscu jak wyrywam xD
Danielson napisał:
5km/h
Cos z dzis:
1. Zwykla guma.
2. Łapanie uciekiniera (czy ten stelaz nie jest za krotki ? ;/)
3. Skater. (jakos go nie ogarniam ;/)
4. No to Hoop :PP
I tak przejedziesz pol metra po tym sniegu nie więcej xD I ten stelaz nie jest za krotki tylko za bardzo wywalony do gory i złoży się tak jak i tamten xD