Witam!
Chciałbym kupić sobie nowy wariator ponieważ mój Polini Speed Control został zniszczony i skuter teraz mi lipnie jeździ =/
a wiec jaki mi radzicie kupić z tych:
- Malossi Multivar 2000
- Hebo NG
- Polini Speed Control (miałem je teraz i nie wiem ale chciałbym aby dało mi więcej v-max…)
- Polini Super Speed ( jest to wariator 9 rolkowy chciałbym włąsnie ten kupić ale nigdzie go nie ma w kategori do mojego skutera =/ z kolegą zakładaliśmy tkai do moejgo skutera od Yamahy Slider i pasował! ale lipnie na nim szedł ponieważ były za lekkie rolki) no iteraz czy by pasował ten wario…
- Polini Speed Control Evo - co to jest w ogóle czym się różni od normalnego speed control’aż poza ceną?
- Bettella Varimax - co to jest!? jest bardzo drogie… ale czy warte swojej ceny?!
CLICK!
--------------------------------
Proszę o doradzenie mi który z tych wariatorów będzie najlepszy? głównie zależy mi na v-max … i aby ten wario który wybiorę nie był trudny do regulacji…
no na pewno jest droższy bo to pod tuning klasy EVO chyba i jest na pewno lepszyAdverion napisał:
- Polini Speed Control Evo - co to jest w ogóle czym się różni od normalnego speed control'aż poza ceną?
No tak… a który jest najlepszy? Super Speedł (9 rolkowy?)
z tego co słyszałem to super speed się chwali
no tak chwali… ale ja chcę jak najlepsze aby mój skut chodził niczym rakieta xD
to wtedy weź mallosi over range
Wow xD trochę drogie =P ale mi chodzi o sam wariator…
OR nie kupisz samego, bo inaczej nie będzie spełniał swojego zadania
hmm no to czyli co jeszcze? bo nie mam tyle kasy aby na tamto wydawać… czyli przykładowo bym kupił Malossi Multivar 2000 i co jeszcze do tego? aby pasowało do mojego skuta…
no i czy Polini SuperSpeed będzie pasował do mojego skuteraż!
z OR dostajesz pasek korektor momentu przeciw talerz sprężynę oraz pasek no i wariator i to jest cały zestaw.
Jak kupiłeś polini speed control to na pewno wiesz do czego kupowałeś ale super speed jest tylko do minarelli ale pewny nie jestem
a do OR jaki jest dodawany wariator? Multivar 2000? i w ogóle czym się różnie Multivar od Multivar 2000? No bo chyba Multivar był by najlepszy tak to dla mojego skuta… Bo gdy nie ma do mojego Super Speed =/
OR to jest zupełnie inny wariator jest większy niż wszystkie inne daje dużo więcej prędkości
czyli nie ma lepszego wario od OR jak do mojego skuta…? a czy on w ogóle by pasował do mojego skutaż =))
I czy warto jest na niego wybulić prawie 1000zł?!
I o ile więcej by mi dało w porównaniu z tym wariatorem co mam teraz… ile więceją
wiem ze OR daje 25km/h ale w mocnym aeroxie(ale naprawdę mocnym) w odniesieniu do polini speed control
ale jaki ten twój pegout ma silnik bo wiem że OR jest do minarelli
Mam pytanie jaki wariator do seri cpi popcorn byscie polecali najbardziej w przyszłosci mysle jeszcze nad wstawieniem tłumika
P.S.Pisze w tym temacie zeby nie zakladac drugiego i zeby nie smiecic
No właśnie nie wiem jaki mój skut na silnik… I tu też moje pytanie do was JAKI silnik ma mój skut!?